Aktuelt

Avslutningsfest for avgangselevene på Vg3

Endelig kunne vi igjen møtes festkledde til en verdig skoleavslutning som markerer slutten på 3 års skolegang ved Eidsvoll videregående skole.    ​

Tyskundervisning med Berlinstemning

Elever i vg2 med tysk på nivå 2 har forberedt et tyskprosjekt de siste ukene og inviterte medelever og lærere til en vandring i Berlin.    

Elev fra Eidsvoll videregående vant skole-NM i mur- og flisleggerfag

Tidligere i vår ble Eidsvoll elev Anders Lyssand Remmen (17) klar for skole-NM i mur- og flisleggerfag. 5. og 6. april gikk den av stabelen og Anders klarte med god konkurranse å vinne. ​ ​

Eidsvollelev klar for skole-NM i mur- og flisleggerfaget

Eidsvoll videregående skole sender Anders Lyssand Remmen til skole-NM i mur- og flisleggerfaget i Skien i april.  

Fylkesmesterskapet i lette kjøretøy

Nylig ble det avholdt Fylkesmesterskap i bilfag - lette kjøretøy. Simen Smedsrud representerte Eidsvoll videregående skole i kategorien lettere kjøretøy og fikk en flott andreplass.     

Elever fra ungdomsskolen følger matematikk på videregående skole

En gruppe elever fra Råholt og Vilberg ungdomsskoler kommer ukentlig til Eidsvoll videregående skole og har forsering i matematikk.   

Elever veileder eldre i den digitale hverdagen

Elever i Vg2 helsearbeiderfag har nylig delt sine digitale ferdigheter med veiledning av lærevillige pensjonister i bruk av mobiltelefon, nettbrett og annen databruk.  

Klart for årets KN-dag

Eidsvoll videregående skole har samarbeidet med Kirkens Nødhjelp i 17 år. I år går ditt bidrag til brønnboring, solcelleanlegg og utvidelse av skolen med flere klasserom og pulter i Zambia.  

Utdanningsvalg viser mulighetene

Skolen har nylig hatt besøk av 10. klassinger fra mange ungdomsskoler på Øvre Romerike. Elevene har hatt utdanningsvalg på timeplanen med utprøving av fagtilbudet ved Eidsvoll videregående skole.  

Psykisk helse på timeplanen

Verdensdagen for psykisk helse ble nylig markert på Eidsvoll videregående skole. Samtidig ble det oppstart av skoleprogrammet om psykisk helse i skolen.