Aktuelt

Faget teknologi og forskningslære utfordrer elevene

Elevene får brukt sin utforskningstrang og kreativitet, og faget er et populært valg på utdanningsprogram studiespesialisering.  

Resultater fra skolevalget

Elevene ved Eidsvoll videregående skole har avgitt sin stemme, og de rødgrønne partiene er i flertall.   

Skoledebatt og valgtorg med engasjerte ungdomspolitikere

I forkant av årets Stortingsvalg fikk elevene ved Eidsvoll videregående skole møte ungdomspolitikere fra syv ulike partier.  

Opplæring for voksne

To klasser med voksne har dette skoleåret kommet godt i gang med sin yrkesutdanning innen helse- og oppvekstfag og bygg- og anleggsteknikk ved Eidsvoll videregående skole.  

Demokratiforskning for årets førstegangsvelgere

Vg2-elevene på studiespesialisering har fått prøve seg som forskere dette skoleåret gjennom deltakelsen i konkurransen Holbergprisen i skolen. Det overordnede temaet har vært demokrati, og elevene har selv valgt hva de ønsker å undersøke innenfor temaet.

Koronavert i skolemiljøet

Eidsvoll videregående skole har egen koronavert som har fokus på at smittevern ivaretas under koronapandemien.        

Hvordan være en god medborger under en pandemi?

Dette spørsmålet har elevene i 1STB utforsket og satt ord på i engelsktimene den siste tiden. De har også lært seg noen gode triks for å navigere i mengden av konspirasjonsteorier som florerer om pandemien.

Murerfaget i fokus

Nylig ble det arrangert murerdager for byggfagelever med opplæring i murerfaget og møte og kontakt med fagfolk fra bransjen. Et samarbeid som roses av alle parter.    

Innholdsrik fagdag for elevene med toppidrett

Fagdagen for elevene i Vg3 toppidrett bød på mye faglig innhold med felles frokost, film og utprøving av nye idretter.    

Språk er slett ikke sjedelig

I disse dager har mange av Eidsvoll vgs’ Vg3-elever avsluttet et av årets store arbeider, fordypningsoppgaven i norsk. Elevene har mulighet til å velge oppgave fritt innenfor alle norskfagets emner, og et flertall av elevene hos oss velger å skrive oppgaver hvor analyse av skjønnlitteratur er sentralt. Vg3-elevene Mari Mork og Sarah Madar Ismail har derimot skrevet oppgaver om det norske språket.