Ny nettadresse!

Vi har ny nettadresse: viken.no/eidsvoll-vgs
Husk å oppdatere eventuelle bokmerker.

Tilbake til gult nivå fra og med onsdag 20. januar

Eidsvoll videregående skole går over til gult nivå fra og med onsdag 20. januar. Dette er bekreftet av kommuneoverlegen i Eidsvoll. Alle elever får nærmere beskjed fra sin kontaktlærer.

Regjeringen har innført rødt smittevernnivå fra og med mandag 04.01. og fram til og med 19.01.21 for alle videregående skoler i Norge. Dette er ett av tiltakene for å hindre oppblomstring av Covid-19 smitte. Elevene får beskjed om hvordan timeplanen og frammøte på skolen blir framover.

Den viktigste endringen innebærer at alle elever og ansatte må overholde regelen om en meters avstand i ALLE situasjoner.

Redningsarbeidet på Ask i Gjerdrum gjør at kollektivtilbudet må legges om, og at veier vil bli åpnet og stengt avhengig av situasjonen og redningsetatenes vurderinger. 

Alle elever og ansatte ønskes en god jul og et godt nytt år. Førjulstida på skolen har vært fylt av mange juleaktiviteter. Elever, lærere og andre ansatte har skapt julestemning på ulike vis rundt om på skolen. 

Eidsvoll videregående skole gjennomfører elevundersøkelsen for alle trinn i uke 45. Undersøkelsen er i regi av Utdanningsdirektoratet. 

Til toppen