KN-dagen - støtt elever med å gi et bidrag til skoleprosjekt i Zambia

Onsdag 16. november har skolens elever arbeidsdag for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp(KN) og skoleprosjektet i Zambia.  


 

Årets innsamling skal bidra til skolemateriell og og bolig til lærere ved skolen i Zambia.  Ser skolen på bildet med en plakat Education is my right. - Klikk for stort bildeÅrets innsamling skal bidra til skolemateriell og og bolig til lærere ved skolen i Zambia. Helena Mijatovic/Eidsvoll vgs

Eidsvoll videregående skole har samarbeidet med Kirkens Nødhjelp i 17 år og har bidratt med skolebygging og vannboring i Zambia. I år går elevenes bidrag til skolemateriell og lærerboliger.

I forbindelse med prosjektet har to av skolens elever Helena Mijatovic og Karl Philip Kristensen og lærer Lene Lynch besøkt skolen i Zambia sammen med Kirkens nødhjelp.

Gjennomføring av KN-dagen:

  • Arbeidsdagen 16. november: Elevene møter ikke på skolen, men bruker dagen til å jobbe for å samle inn sitt bidrag på 350 kr. til prosjektet.
  • VIPPS Dette gjør du: Vipps 350 kr til # 578135.  Trykk «Kjøp og betal» og søk opp nummeret. Husk å skrive «Eidsvoll vgs+navn på elev +klasse» i kommentarfeltet på Vipps

Vi ønsker alle elever en god arbeidsdag. Ditt bidrag gjør en forskjell.