Ny nettadresse!

Vi har ny nettadresse: viken.no/eidsvoll-vgs
Husk å oppdatere eventuelle bokmerker.

Miljøarbeiderne

Miljøarbeiderne ved Eidsvoll videregående skole jobber for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever. Miljøarbeidernes kontor finner du i kjelleren( ned ved kantina) i bomberommet. Du kan komme innom der, eller ta kontakt på telefon, e-post eller snapchat dersom du har noe du ønsker å snakke om.

Hva gjør miljøarbeideren?

På Eidsvoll Videregående skole ønsker vi at elevene våre skal trives og ha det bra. Vi har nå iverksatt et nytt tiltak med en elevtjeneste av miljøarbeidere med tilhørighet i bomberommet.

Hvorfor er vi her:

Gjennom økt fokus på miljøarbeid i tett dialog med kontaktlærere, rådgivere og ledelsen ved skolen skal vi bidra til skolens visjon som er «Kompetanse gjennom trygghet, trivsel, tillit og tilhørighet.» Målet er at elevene skal fullføre og bestå med best mulig resultatet.

Hva gjør vi:

Vi er tre tilgjengelige voksne rollemodeller som er tilstede i elevmiljøet. Vi samarbeider med elevregjeringen og kan være et bindeledd mellom kontaktlærer og elevene samt mellom eleven, helsesøster og rådgivere.

Vi ønsker at elevene skal oppleve aktiviteter og fellesskap i bomberommet som bidrar til et godt skolemiljø der elever blir sett og inkludert på tvers av alle skolens utdanningsprogram.

Vi bedømmer ingen faglig, men kan bidra med veiledning og fungere som et bindeledd mellom elev og lærer. Hvis du trenger en voksen person å snakke med er det bare å ta kontakt eller komme innom oss i bomberommet.

Ta gjerne klassens time i bomberommet for å bli bedre kjent med oss.

Vi er på snapchat: miljo_evs. Ta gjerne kontakt med oss der. 

Vi treffes også på e-post miljoarbeidere@eidsvoll.vgs.no og telefon: 63923043


Obs.: Ikke send sensitive personopplysninger på SMS/e-post/snapchat.

Se også  

Til toppen