Aktuelt

Deltar i Abelkonkurransen

Abelkonkurransen er en konkurranse i matematikk for elever i videregående skole. Første runde gikk i dag, 9. november. Elever fra Eiker videregående skole er blant deltakerne. 

Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Eiker-lærer og sjakkspiller på høyt nivå

På Eiker videregående skole underviser han i matematikk og naturfag. Men han har en litt annen bakgrunn enn de fleste andre lærere i videregående skole. Han har nemlig doktorgrad innenfor ingeniørvitenskap og er sjakkspiller på høyt nivå. 

Vi søker kokk til vår skolekantine

Har du lyst til å jobbe i en bærekraftig og fremtidsrettet skolekantine? Ledig vikariat med mulighet for forlengelse.

Meningokokkvaksinering i uke 48

I år vil alle elevene ved Eiker videregående skole få tilbud om vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

Dro til Frankrike for å lære om politikk og historie

Undervisningen ved Eiker videregående skole foregår ikke bare i skolens klasserom i Hokksund. Gjennom året drar elever og ansatte på utflukter i både inn- og utland. Nylig var elever fra fagene politikk og menneskerettigheter og historie og filosofi på studietur til Nantes i Frankrike.

– Inspirerende å være på kickoff

På Eiker videregående skole går det en hel del potensielle gründere i klassene for salg, service og reiseliv og i faget entreprenørskap på studiespesialisering. I dag var det kickoff på Øvre Eiker rådhus for årets ungdomsbedrifter. På programmet sto blant annet foredrag ved flere gründere og tilretteleggere.

Fikk info om mulighetene i Forsvaret

Noen har utdannings- og yrkesplanene klare tidlig i skolegangen. Andre bruker lang tid på å bestemme seg for hva de skal bli. Kanskje er det noen som fant ut hva de skal satse på etter at flygeleder Fredrik Deaton fra Luftforsvaret i dag var på Eiker videregående skole og hadde en orientering for skolens Vg2-elever om hvilke utdannings – og yrkesmuligheter som finnes i Forsvaret? 

Verdensdagen for psykisk helse

I dag har skolen markert at det er Verdensdagen for psykisk helse.