Aktuelt

Søke om annullering av eksamen 22. mai

Annullering og dispensasjon innebærer at elevene får skrevet ut gyldig vitnemål uten eksamenen som ble gjennomført mandag 22. mai, dersom de ellers oppfyller kravene til vitnemål.

Skaffer seg internasjonal erfaring

Eiker videregående skole har siden 1990-tallet hatt elevutveksling med flere skoler i Europa. Dette tilbudet har i hovedsak vært rettet mot elevene på studiespesialisering. Men fra 2018 har de også hatt avtale med en yrkesfagskole i Eckernförde i Schleswig-Holstein i Tyskland.

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2022 eller tidligere? Da tilbyr Viken gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2023! 

Heldagsprøve hos OSO

Vårens heldagsprøve i entreprenørskap og bedriftsutvikling på Vg3 ved Eiker videregående skole skiller seg litt ut fra andre heldagsprøver. Den gjennomføres nemlig  i dag hos industribedriften OSO Hotwater i Hokksund.

Invitasjon til avslutning for Vg3 - elever

Vi på Eiker vgs. markerer at tre års skolegang er ved veis ende, og ønsker våre avgangselever på Vg3 og foresatte velkommen til sommeravslutning torsdag 15. juni. 

Tar over serveringen på Onkel Thor i to dager

Det har etter hvert blitt en tradisjon for elever på salg, service og reiseliv på Eiker videregående skole å «ta over» restauranten Onkel Thor på Vestfossen. Da fyller de alle rollene, bortsett fra kokk og daglig leder. Årets datoer er 8. og 15. mai.

Invitasjon til digitalt møte for foresatte

Torsdag 4. mai kl. 19:00 til kl. 20:15, vil det bli arrangert et digitalt foresattemøte for de med barn på ungdomsskolen, vg1 og vg2.  B idra til at kommende års avgangselever får en trygg og inkluderende feiring! 

Klare for yrkeslivet

Det er ikke bestandig så enkelt å finne ut hvilken utdanning man skal satse på og hva man skal bli. Even Helgheim, Elise Røed Malnes og Amalie Sundsmoen er blant dem som nå vet nå hva de skal gjøre fra høsten av. Men aller først må de gjøre unna innspurten før sommerferien ved linja for salg, service og reiseliv på Eiker videregående skole.

– Ikke lad om natta!

I dag var det brannkurs for Vg2-elevene på linja for salg, service og reiseliv. Blant rådene Bjørn Severinsen fra Storm sikkerhet kom med, var at man bør unngå å lade telefonen og kjøre vaskemaskinen om natta. Da er det mindre sjanse for at det oppstår brann.  

Førstehjelpskurs før ferien

Vg2 på salg, service og reiseliv avrundet siste dag før påskeferien med førstehjelpskurs. Det ble holdt av Anette Myrseth fra Storm sikkerhet. Til daglig jobber hun i ambulansetjenesten i Oslo sentrum, og det har hun gjort i 15 år. Dermed har hun mye erfaring med å takle ulike typer sykdom, skader og ulykker, og hun ga tilhørerne på Eiker innsikt i litt av sin hverdag. I tillegg fikk de råd og tips om hvordan de skal og bør opptre i ulike krisesituasjoner.