Aktuelt

Velkommen til foreldremøte for yrkesfag!

Det blir foreldremøte for våre yrkesfag-elever på Vg1 onsdag 15. februar.  

Lærerikt på Geilo!

Vg2-klassene på salg, service og reiseliv ved Eiker videregående skole har vært på tur til Geilo fra onsdag til fredag denne uka. Der har de fått mulighet til å se med egne øyne hvordan spesielt reiselivsbedrifter tenker og jobber når det gjelder blant annet salg, service, markedsføring, sikkerhet og forretningsdrift.

Fikk innspill i arbeidet med Holbergprisen

Vi har tidligere skrevet om at Eiker videregående skole er en av 20 videregående skoler i landet som deltar i forskningskonkurransen Holbergprisen. I dag var leder Hilde Omdalsmoen Fidje for Holbergprisen i skolen på Eiker og kom med innspill til involverte elever og lærere.

Forbereder åpning av kaffebar

Har du vært i foajeen på Eiker videregående skole den siste tiden, kan du ikke ha unngått å registrere at det er noe ekstra spennende på gang. Der bygges det nemlig kaffebar, og det er serviceelevene som er de ansvarlige for det nye tilbudet. I går var de på kurs hos Kafe Kraft i Mjøndalen. 

Fra 15. januar kan du melde deg opp til privatisteksamen

Fristen for å melde seg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.   

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2023–24? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

– Kan ikke legge langsiktige planer

– Krigen har lært oss at det ikke går an å legge langsiktige planer. Nå lever vi bare, sier Valeriia Kovalchuk fra Ukraina når vi spør henne om hvordan hun ser for seg framtida. Til daglig går hun i kombinasjonsklassen ved Eiker videregående skole.

Innspilling av podcast og gledelig gjensyn

Sist fredag var Emilie Krogh Johannessen fra podcastprodusenten Podimo på besøk hos Eiker videregående skole.

FN-rollespill om Mali

VG3-elever fra faget politikk og menneskerettigheter ved Eiker videregående skole deltok mandag 5. desember på rollespill i regi av FN-sambandet. Elevene representerte ulike land i Sikkerhetsrådet, og prøvde å forhandle seg fram til gode løsninger for situasjonen i Mali.

Juleverksted med god stemning

I går hadde avdeling TO og klassene på helse- og oppvekst juleverksted sammen. Det ble laget mye kreativ julepynt av ulike typer materialer.

Til toppen