Aktuelt

Fikk bokprat med bibliotekaren

I klasse 2 stb var det ønske om å få litt mer fart på lesingen av norske tekster. Derfor spurte de om bibliotekar Else Dahl kunne komme innom klassen i ei norskøkt for å fortelle om noen av de tusenvis av bøkene som befinner seg i hyllene på skolebiblioteket. Etter bokpraten lånte alle i klassen bøker.       

Oppdatert informasjon fra FHI i forhold til korona

Hold deg hjemme når du er syk, og test deg ved nyoppståtte luftveissymptomer.

Falsk TikTok - konto opprettet

Dessverre har det dukket opp en falsk TikTok - konto som utgir for å være fra Eiker vgs. Skolen jobber sammen med politiet om å løse utfordringen.

Rollespillet «Fred og konflikt» på timeplanen

Den partipolitisk nøytrale organisasjonen Folk og Forsvar har siden 1951 drevet med informasjonsarbeid om norsk forsvars- og sikkerhetspolitikk. I dag var Lars Andreas Rognan fra organisasjonen på Eiker videregående skole og gjennomførte rollespillet «Fred og konflikt» sammen med elevene i faget politikk og menneskerettigheter.

MOT til å glede-dagen 2021

I dag har skolen markert den store MOT til å glede-dagen

Tysk-elever fra Nettskolen Buskerud har vært i Berlin

Elever fra flere videregående skoler i Buskerud har denne uken vært på ekskursjon i Berlin. Dette er en del av opplæringen i tysk nivå 3. 

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

- Ser fram til å bli lærer

I gamle dager var det ofte slik at man ble på samme arbeidsplass i hele yrkeskarrieren. Nå er det ikke uvanlig å skifte beite flere ganger i løpet av livet. Ett eksempel på dette er Henrik Bjarheim (48) fra Kongsberg, som har planer om å bli lærer. For tiden har han praksis her ved Eiker videregående skole.

Husk å søke om stipend og lån

For å få stipend og lån fra Lånekassen for høstsemesteret 2021 må du søke innen 15. november.

Buskerud-skoler får nytt nettverk

Arbeidet med å skifte ut nettverk på Åssiden og Drammen videregående skoler er godt i gang. Videre utskifting er planlagt så raskt som mulig.  

Til toppen