Aktuelt

130 avsluttet skolegangen ved Eiker videregående skole

I år var det 130 avgangselever ved Eiker videregående skole. På grunn av koronarestriksjoner ble det ikke noe av den tradisjonelle avslutningen i gymsalen  på skolen. I stedet ble det i dag en hyggelig stund i klasserommene med taler, utdeling av vitnemål og litt servering. 

Avslutning for årets Vg3 - elever

Også i år blir det av smittevernhensyn en annen avslutning på skoleåret. Det innebærer at den tradisjonelle Vg3 - avslutningen med foresatte tilstede dessverre ikke kan gjennomføres, og det blir klassevise avslutninger fredag 18. juni.

Eiker-elever fikk drive restaurant

Skoleåret har vært uvanlig på flere måter på grunn av koronapandemien. Blant annet har det blitt svært få praktiske prosjekter.  Men 7. og 8. juni fikk elevene på Vg1 salg, service og reiseliv ved Eiker videregående skole drive restauranten Onkel Thor i Vestfossen på egen hånd.

Åpnet butikk i Hokksund

Benjamin Tur Eliassen (18) er til daglig Vg3-elev ved Eiker videregående skole. Nå har han sammen med brødrene Alexander og Christoffer og kompisen Reidar Finnerud åpnet butikken Disc Golf Dynasty i Hokksund.

MOT-elever fikk skolering

Eiker videregående skole har vært MOT-skole siden 2019. Mandag denne uka hadde regionleder Jan André Olsen skolering med nye Ung MOTivatorer. Dette var på flere måter en lærerik og interessant dag! 

Kreativt psykologiprosjekt

Noen av psykologi- elevene på vg2 har den siste tiden holdt på med et gruppe-prosjekt om psykisk helse, hvor de har tatt i bruk sine kunstneriske evner for å formidle temaet.

Vårens vakreste eventyr!

Denne uken har det vært biologiekskursjoner, og turen har gått til Storsand i Hurum

Muntlig eksamen er avlyst

Muntlig eksamen for elever på 10. trinn og Vg3 og påbygg avlyses på grunn av smittesituasjonen.

Lundteigen møtte politikkelever ved Eiker videregående skole

Senterpartiveteranen og stortingspolitikeren Per Olaf Lundteigen (68) fra Vestfossen gikk ut av daværende Hokksund gymnas i 1972. I dag var han tilbake på gamle tomter, og der møtte han elever i faget politikk og menneskerettigheter.

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Til toppen