130 avsluttet skolegangen ved Eiker videregående skole

Khushi Kalia var en av de 130 avgangselevene ved Eiker videregående skole som i år fikk vitnemål eller kompetansebevis. Her får hun vitnemålet sitt av rektor Jan Helge Russnes, og til høsten blir det sykepleiestudier på henne. Per Jørund Grøthe I år var det 130 avgangselever ved Eiker videregående skole. På grunn av koronarestriksjoner ble det ikke noe av den tradisjonelle avslutningen i gymsalen  på skolen. I stedet ble det i dag en hyggelig stund i klasserommene med taler, utdeling av vitnemål og litt servering. 

Etter en velfortjent sommerferie venter studier, lærlingplass eller jobb andre steder på mange av avgangselevene.  Derfor var siste skoledag på Eiker videregående skole en spesiell dag.  

- Som lærer blir man vant til å ta avskjed med elever. Men vi har vært sammen lenge, og vi er blitt godt kjent med hverandre. Derfor er det både litt vemodig og  litt trist med slike avslutninger, sier kontaktlærer Hilde Brechan Johnsen i 3 stb. 

På studiespesialisering var det 114 elever som avsluttet tre års skolegang. På Vg2 salg, service og reiseliv var det 16 avgangselever.

Første skoledag ved Eiker videregående skole etter ferien er 18. august.  

 

I klassene var det taler, vitnemålsutdeling og litt servering. Her er det rektor Jan Helge Russnes som besøker klasse 3 stb. Per Jørund Grøthe  

 

 

 

 

 

 

 

 

Hilde Brechan Johnsen var kontaktlærer i klasse 3 stb. Her holder hun avslutningstale til elevene. Per Jørund Grøthe  

Til toppen