Aktuelt

Hør Alexandras intervju med rektor Jan Helge

Alexandra Mutingwa (19) er sisteårselev ved Eiker videregående skole. I faget medie- og informasjonskunnskap fikk hun nylig i oppgave å lage et portrettintervju med rektor Jan Helge Russnes.   Rektoren har de siste par årene laget podcaster med flere av de ansatte. Men nå var det altså han selv som måtte til pers. 

Levende tegninger!

I dag har det vært tegneworkshop på avdeling TO    

Lærte på den praktiske måten

Å lære ved å utføre praktiske arbeidsoppgaver er ofte effektiv læring. Det finnes det en hel del eksempler på, og dette gjøres i flere fag. Før påske fikk Vg2-elever i biologi ved Eiker videregående skole lære om hvordan griseøyne er bygd opp og hvordan de fungerer. Dette er nyttig kunnskap. Griseøyne har nemlig flere likhetstrekk med menneskeøyne.

Opplevelsesrik fredag for 3stb

Klasse 3 stb på Eiker videregående skole hadde i dag en fredag utenom det vanlige. Noen stikkord: Radiosending på P2, Oslo Bymuseum og Universitetet i Oslo. 

Viste frem ungdomsbedriftene sine

I dag 31. mars hadde elever på Eiker videregående skole messe for å vise frem sine ungdomsbedrifter. Tolv bedrifter over et vidt spekter av bransjer var representert. I løpet av dagen var det mange som stakk innom og tok en kikk.

Serviceelevene med spennende opplegg under Åpen dag

I morgen, 23. mars, er det åpen dag på Eiker videregående skole for alle niendeklassinger i vårt distrikt, og de vil få et innblikk i mange av skolens tilbud. Hos salg, service og reiseliv var forberedelsene til den åpne dagen i full gang da vi stakk innom avdelingen i dag, og både elever og lærere sto på for fullt. 

Velkommen til åpen dag!

Vi ønsker alle 9. klassinger i vårt distrikt velkommen til åpen dag onsdag 23. mars.  

Digitalt møte om årets russefeiring

Bidra til at årets russ får en trygg og inkluderende feiring! Få tips og råd om hvordan du som forelder kan bidra til at ungdommen din får en god russetid. Møtet foregår på zoom mandag 28. mars.

Skoleelever gir digital hjelp

Det er ikke bestandig så enkelt å finne ut av hvordan et nettbrett, en smarttelefon eller en PC fungerer. Derfor er Digihjelpen i regi av Øvre Eiker bibliotek blitt et populært og kjærkomment tilbud for mange.

Den franske revolusjonen på en ny og spennende måte

Den franske revolusjonen er en viktig historisk hendelse. Da handlet det om blant annet menneskerettigheter og demokratisk utvikling. Og det var nettopp dette Vg2-elevene på Eiker videregående skole fikk vite mer om i dag.

Til toppen