Aktuelt

Tok undervisningen ut av klasserommet

Elever og lærere ved salg, service og reiseliv ved Eiker videregående skole har hatt en svært lærerik og annerledes uke. Undervisningen tok de nemlig ut av klasserommet og arbeidet som frivillige under VM i skiflyging i Vikersund. 

Den store lærerjakten er i gang!

Kunne du tenke deg å undervise ved Eiker videregående skole fra august 2022?

Eiker-elever jobber i Vikersund

10.-13. mars er det VM i skiflyging i Vikersund, i verdens største hoppbakke. Foran et slikt arrangement er det selvsagt nødvendig med mange forberedelser, og dette er Vg1- og Vg2-elevene fra salg, service og reiseliv ved Eiker videregående skole med på denne uka.

Modum bad søker deltakere til et helt nytt prosjekt

Sliter du med angst, bekymringer og negative tanker? Hindrer dette deg i å leve det livet du ønsker?  Da kan et nytt tilbud for unge med angstlidelser være noe for akkurat deg! 

Med praktisk arbeid på timeplanen

På Eiker videregående skole er det ikke bare tradisjonelle fag som norsk, engelsk, historie, kroppsøving og matematikk på timeplanen, men også mye annet spennende. I løpet av våren har vi planer om å vise fram litt av hva skolens elever og lærere driver med til daglig. Første stopp var hos Vg3-elever som hadde foto og grafikk.

Mathias trives med praksis på Eiker

17-årige Mathias Jensen har de siste par ukene vært et flott tilskudd til IKT-avdelingen ved Eiker videregående skole. 

Eiker utvider med helse- og oppvekstfag

- Vi har sett at en hel del ungdommer har søkt seg bort fra Eiker-bygdene for å gå på helse- og oppvekstfag andre steder. Nå ønsker vi å gi også disse et lokalt tilbud, sier rektor Jan Helge Russnes ved Eiker videregående skole.

Nye dører åpner seg for Araz

Innimellom dukker det opp nye fjes i gangene på Eiker videregående skole. En av de ferskeste er Araz Subhi (43), som er lærerstudent og ute i praksis på salg, service og reiseliv.  

Bodil blir pensjonist

De driftige damene i kantina ved Eiker videregående skole serverer ikke bare god mat. De er også viktige miljøskapere. Nå blir en av dem pensjonist, nemlig Bodil.

Valg av programfag neste skoleår

Informasjon til Vg1- elevene og foresatte om valg av programfag neste skoleår  

Til toppen