Aktuelt

Gymsalen på Eiker renoveres

Eiker videregående skole har ikke pusset opp gymsalen siden skolen ble bygget i 1960. Men nå får den en etterlengtet oppgradering.

Smittevern i kantina

Her på Eiker videregående skole er kantina et populært samlingspunkt for både elever og lærere. Men siden korona-pandemien inntraff, er det blitt innført ulike tiltak for å hindre smittespredning. For kantinesjefen Mette Høye Skuterud betyr det ekstra fokus på smittevern hver eneste dag.

Har mot til å glede hverandre

I dag markeres den store MOT til å glede-dagen ved Eiker videregående skole. Her er alle vanligvis hyggelige og greie med hverandre, men i dag har elever og ansatte vært ekstra oppmerksomme på hvordan de har vært mot andre.

Rami satser på fotball i Spania

Rami Jawad (18) var elev ved Eiker videregående skole fram til i høst. Nå har han reist til Spania for å satse på en fotballkarriere.

Operasjon Dagsverk på Eiker videregående skole

  Eiker videregående skole var også i år med på Operasjons Dagsverk. Denne gang var det mange elever som valgte å være på skolen, særlig elever i Vg2, men en god del var også ute og jobbet på torsdag 29. oktober.    

Informasjon til foresatte - tilgang til Visma InSchool

Av personvernmessige årsaker har foresatte begrenset tilgang til å se opplysninger i VIS

Markerte Verdensdagen for psykisk helse

I dag markerte skolen Verdensdagen for psykisk helse. Årets tema er #Spør mer

Dagen da nesten alle gikk i rosa

Torsdag denne uka var det ekstra mange rosakledde elever og ansatte i gangene på Eiker videregående skole.

Busstreiken er over

Busstreiken er nå over, og skoleskyssen vil gå som normalt fra mandag 5.10. Bussene vil begynne å gå i løpet av dagen, men tidspunkt varierer fra sted til sted, så det er viktig at du holder deg oppdatert på busselskapenes nettsider.

Lærerikt om brann og brannvern

  I sikkerhetsfaget på Vg2 på salg, service og reiseliv er brannvern blant temaene. I dag var Storm kurs og beredskap på Eiker videregående skole og kurset både elever og lærere. ​​​​​​​

Til toppen