Åpnet butikk i Hokksund

Benjamin Tur Eliassen (18) er til daglig Vg3-elev ved Eiker videregående skole. Nå har han sammen med brødrene Alexander og Christoffer og kompisen Reidar Finnerud åpnet butikken Disc Golf Dynasty i Hokksund.

Klikk for stort bildeBenjamin Tur Eliassen har sammen med to brødre og en kompis startet butikk i Hokksund. Det dreier seg om frisbeegolf og utstyr til denne voksende sporten. Per Jørund Grøthe  Det handler om frisbee eller frisbeegolf og utstyr til denne voksende sporten. Veldig populær har den forresten blitt under koronapandemien når folk ikke har hatt så mye annet å drive på med.

- Dette har blitt til underveis. Vi har ikke planlagt så mye på forhånd. Men vi hadde ikke gjort dette hvis vi ikke hadde hatt trua, forteller Benjamin og legger til at det ikke er umulig at dette blir hans heltidsbeskjeftigelse etter hvert.

Den nystartede butikken ligger sentralt til i Hellefossveien, like ved Rema 1000, og de har åpent på ettermiddags- og kveldstid fra mandag til fredag. Det passer bra for kundene og driverne selv, ettersom det på dagtid går mest i skole og jobb andre steder.

Fra før har gutta også nettbutikk, og kundene befinner seg over hele landet. Og nå starter de også for fullt med produksjon av egendesignede frisbeer. Da er målet å nå ut til Europa og resten av verden etter hvert. Mesteparten av markedsføringen foregår via sosiale medier. I tillegg ser de det som viktig å være synlige i lokalmiljøet.

Benjamin Tur Eliassen ble invitert til markedsføringsklassen på salg, service og reiseliv på Vg2 ved Eiker videregående skole. Der svarte han på spørsmål om hvordan det er å drive egen butikk. Etterpå fikk elevene omvisning i butikken hans. Lærerik økt for alle!

Klikk for stort bildeElevene på Vg2 salg, service og reiseliv fikk besøk av den ferske butikkdriveren. Da var det mulig å komme med spørsmål om blant annet markedsføring og hvordan det er å drive butikk. Per Jørund Grøthe   

Til toppen