Digitalt møte om årets russefeiring

Bidra til at årets russ får en trygg og inkluderende feiring! Få tips og råd om hvordan du som forelder kan bidra til at ungdommen din får en god russetid. Møtet foregår på zoom mandag 28. mars.

Sammen legger vi til rette for en god russetid

Snart er årets russefeiring i gang, og forventningene er naturligvis høye blant ungdommene våre. Vi unner dem å ha en minnerik og god avslutning på 12 års skolegang. Det får vi best til sammen. På møtet får du tips og råd om hvordan du som forelder kan bidra til at ungdommen din får en god russetid. Vi skal snakke om inkludering, høre ungdommenes egne ønsker for feiringen og hva foreldrene kan bidra med. I tillegg skal vi innom hva som er lovlig, trygt og trafikksikkert.

  • Dato: Mandag 28. mars
  • Tidspunkt: Kl. 19:00-20:30
  • Sted: Zoom

Bruk denne linken for å delta på informasjonsmøtet på Zoom: Informasjonsmøte om russefeiring

Disse møter du:

Møtet er arrangert av Ombud for barn og unge i Viken. Det vil åpnes av varaordfører i Viken fylkeskommune, Camilla Sørensen Eidsvoll. Du møter også russens hovedstyre i Viken, politi fra Øst politidistrikt, helsesykepleier, Trygg Trafikk og en russepappa som vil dele sine erfaringer og tips med dere.

Velkommen!

Ombudet for barn og unge i Viken er et lavterskeltilbud som skal hjelpe barn og ungdom i vanskelige situasjoner. De jobber med forebygging i hele fylket, og bidrar gjerne med veiledning, informasjon, kurs og foredrag.

 

Ombudet for barn og unge i Viken 

Telefon: 32 30 00 00

Web: www.viken.no/ombud

Til toppen