Med blanke ark og fargestifter!

Å være kreativ med fargestifter og papir er ikke hverdagslig når man går på Vg3 studiespesialisering. Men i dag fikk medieelevene prøve seg på å lage egne avistegninger. På forhånd hadde de oppdatert seg på nyhetsbildet, og så var det bare å slippe kreativiteten løs!

I dag dreide det seg om avistegning i media på vg3. På folkeverkstedet på skolen fikk derfor kreativiteten fritt spillerom. - Klikk for stort bildeI dag dreide det seg om avistegning i media på vg3. På folkeverkstedet på skolen fikk derfor kreativiteten fritt spillerom. Per Jørund Grøthe  Det er flere fotballinteresserte i gruppa. Derfor var det ikke uventet flere tegninger med tilknytning til Ronaldo og Manchester United. I går vant nemlig Manchester United 2-1 over Villarreal, og der var nettopp Ronaldo en viktig brikke i spillet. Videre var det flere som hadde fått med seg at den norske barne-TV-figuren Fantorangen er med i den kommende James Bond-filmen. Deler av filmen er for øvrig spilt inn i Norge. Det nylig gjennomførte stortingsvalget ble også illustrert.  Det samme ble klimadebatten.  

De fleste hadde fått med seg at barne-TV-figuren "Fantorangen" er med i kommende James Bond-film. Da passer det selvsagt med Fantorangen i smoking. 

Til toppen