Serviceelevene med spennende opplegg under Åpen dag

I morgen, 23. mars, er det åpen dag på Eiker videregående skole for alle niendeklassinger i vårt distrikt, og de vil få et innblikk i mange av skolens tilbud. Hos salg, service og reiseliv var forberedelsene til den åpne dagen i full gang da vi stakk innom avdelingen i dag, og både elever og lærere sto på for fullt. 

Benjamin Bekkevold Bali var blant serviceelevene i som i dag var i full gang med forberedelsene til å ta imot niendeklasseringer i morgen,  onsdag 23. mars. - Klikk for stort bildeBenjamin Bekkevold Bali var blant serviceelevene som i dag var i full gang med forberedelsene til å ta imot niendeklasseringer i morgen, onsdag 23. mars. Alexandra Mutingwa  – Ungdomsskoleelevene som besøker salg, service og reiseliv i morgen, vil ikke bare få informasjon om ulike utdannings- og karrieremuligheter. De vil også få ta del i en helt spesiell opplevelse, forteller undervisningsleder Hanne Kristiansen. 

Morgendagens gjester vil blant annet få besøke avdelingens popup-butikk, som for tiden har en hel del forskjellige varer i hyllene.  Videre er det lagt opp til at niendeklassingene skal få innsikt i ulike deler av servicebransjen. Eiker-elevene vil derfor være kledd i ulike jobbantrekk, og de står også klare til å fortelle og svare på spørsmål fra de besøkende.  

I skolens avdeling for salg, service og reiseliv henger Piotr Sebastian Karczewski var med og gjorde forberedelser i butikkens sportsavdeling.  - Klikk for stort bildePiotr Sebastian Karczewski var med og gjorde forberedelser i butikkens sportsavdeling. Alexandra Mutingwa  det videre ulike plakater fra dagligvare- og sportskjeder, blant annet  Rema 1000, Kiwi, XXL og Intersport. Dette kommer av at flere av linjens elever er utplassert i disse bedriftene. I tillegg blir det et eget rom på skolen som skal synliggjøre luftfartsbransjen. Denne bransjen er i vinden igjen etter pandemien, og den er viktig innenfor service og samferdsel.  

Alle ungdomsskoleelever møter ca. kl. 08.45 i gymsalen på Eiker for å finne sine grupper og guider. Opplegget på skolen varer til kl. 13.10. 

 

(Tekst og foto: Alexandra Mutingwa, elev på Vg3 medie- og informasjonskunnskap)

Til toppen