Skoleelever gir digital hjelp

Det er ikke bestandig så enkelt å finne ut av hvordan et nettbrett, en smarttelefon eller en PC fungerer. Derfor er Digihjelpen i regi av Øvre Eiker bibliotek blitt et populært og kjærkomment tilbud for mange.

Vg2-elever fra salg, service og reiseliv gir denne våren hjelp med telefon, pc eller nettbrett til alle som stikker innom kantina på Øvre Eiker rådhus.  - Klikk for stort bildeVg2-elever fra salg, service og reiseliv gir hjelp med telefon, pc eller nettbrett til alle som stikker innom kantina på Øvre Eiker rådhus flere torsdager denne våren. Juliane Aslaksen Fuglset  Biblioteket har fått med seg Eiker videregående skole på laget, og elever fra Vg2 på salg, service og reiseliv sitter flere torsdager klare til å hjelpe og gi råd til alle som stikker innom med store eller små digitale problemer.

De tre siste Digihjelp-dagene denne våren er 24. mars, 31. mars og 7. april. Åpningstiden alle dager er 13.30 til 15.15.

Digihjelpen finnes i mange kommuner her til lands. Tilbudet er ment for folk i alle aldre som ønsker hjelp til å bli bedre på PC, nettbrett og smarttelefon.  

 

 

Elevene gir råd og hjelp når det gjelder både store og små digitale utfordringer. - Klikk for stort bilde
Vg2-elever fra salg, service og reiseliv gir denne våren hjelp med telefon, pc eller nettbrett til alle som stikker innom kantina på Øvre Eiker rådhus.  - Klikk for stort bilde
Elever fra Vg2 på salg, service og reiseliv  hjelper til med bruk av telefon, nettbrett og pc på Øvre Eiker bibliotek denne våren. Tilbudet kalles Digihjelpen.  - Klikk for stort bilde

 

Til toppen