Tilsammen 9 elever og en ansatt har testet positivt for Covid 19

Oppdatert 31.3.21: Ytterligere to elever og en ansatt er smittet av korona

Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash

Elevene som nå har testet positivt er fra de samme klassene som er berørt fra tidligere, derfor vil ikke dette medføre ytterligere karantenekrav. Den ansattes nærkontakter er kartlagt, satt i karantene, og testing pågår.

30.3.21:

Ytterligere en elev har nå testet positivt for Covid 19

Tilsammen 7 elever har testet positivt for Covid 19 

Enda en av skolens elever har testet positivt for korona. Smittekilden er ukjent. Eleven har ikke vært på skolen i smitteførende periode, så dette utløser ikke ytterligere karantenekrav for andre enn eleven og dennes private nærkontakter.

Det er nå totalt syv korona-smittede elever ved skolen.

29.3.kl. 17:30

Ytterligere en elev i Vg1 ST har testet postivt for Covid 19

Det er nå totalt seks smittede elever ved skolen. Dette får ingen ytterligere konsekvenser med tanke på nye karantenekrav for skolens elever eller ansatte, siden Vg1 ST hadde hjemmeskole torsdag og fredag.

 

29.3.21 kl. 13.40: Fem elever totalt i Vg1 ST har testet positivt for Covid 19

Det er nå totalt fem elever smittet ved skolen, alle går på Vg1 Studiespesialiserende. Prosessen med testing er ikke avsluttet enda, men det er ikke forventet at flere positive testsvar vil utløse nye karantenekrav for flere elever eller ansatte ved skolen. Dette fordi berørte klasser ikke var tilstede på skolen på torsdag og fredag, siden de hadde hjemmeskole. 

Flere av de smittede tilhører andre kommuner, og vil derfor ikke komme opp på den totale oversikten over smittede i Øvre Eiker kommune. 

Vi oppdaterer fortløpende hvis testingen skulle avdekke flere positive prøvesvar.

Oppdatert 27.3.21: En elev i Vg1 ST har testet positivt for Covid 19. Fem lærere og 56 elever med husstand er satt i karantene.

En elev fra Vg1 Studiespesialiserende utdanningsprogram har testet positivt for koronaviruset, og har vært på skolen i smitteførende periode. Eleven er bosatt i en annen kommune. Fem lærere og 56 elever er satt i karantene. Husstandsmedlemmene til lærerne og elevene er satt i ventekarantene. Alle berørte skal være kontaktet av skolen og vil få videre beskjed av smittesporingsteamet i kommunen. Vi minner igjen om viktigheten av at ALLE foresatte registrerer telefonnummer i VIS, for å kunne motta viktig informasjon fra skolen.

Til toppen