I over 100 år har vi rustet tusenvis av ungdommer for livet!

 

Skolens visjon

Follo Fhs er en frilynt folkehøgskole og i over 100 år har tusenvis av mennesker blitt en del av skolehistorien, og vi er en skole der vi daglig ruster folk for livet i trygge omgivelser.

Vi sier at Scenen er din - Verden er vår! Fagene bidrar til at elevene kan stoppe opp for å finne veien til sin egen "scene". Samtidig er det viktig at de løfter blikket og forstår at vi alle er en del av en større verden.

Vi har alle noe å tilby der vi bygger broer i skolehverdagen, i nabolaget og der vi ferdes.

Ja, av og til strekker vi oss utenfor komfortsonen, kaster oss inn i det ukjente. Gevinsten er at elevene får muligheten til å finne sin plass i et skoleslag der de skal kjenne at de hører hjemme.  

Velkommen til en Trygg, Raus og Vågal folkehøgskole!

Finn linjen for deg

Trivsel

Vi er en skole som de siste årene scorer høyt på trivsel blant elevene. Det gjelder under måltider, i timene og ikke minst er Follo en plass du vil føle deg hjemme. Kombinasjonen av tilgjengelige klasserom av høy standard, koselige internatrom og fellesareal gjør at totalopplevelsen blir så bra som mulig. Samtidig er det rom for å trekke seg tilbake og slappe av om man har behov for det. 

Linjene

Follo folkehøgskole har syv ulike linjer å velge mellom: Band, Dans, Film, Hiphop, Musikal, Personlig trener og Vokal. Lokalene er tilpasset linjene våre og vi har: Blackbox, dansesal, festsal/gymsal, spesialbygget vokalrom, lydstudio, filmhus, bandhus, auditorium og verksteder. Vi bruker også treningsstudioet Mudo som ligger i Vestby storsenter, og lokalmiljøet er ofte en naturlig arena for de ulike fagfeltene våre.

Les mer om skolen