Aktuelt

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Husk å søke stipend fra Lånekassen

Husk å søke om stipend og lån før 15. november.    

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Oppfølging og opptrening for deg som har hatt covid-19

Har du vært smittet av covid-19 og føler at din fysiske form er redusert i etterkant?    

Klassetur til Utøya

Nå på tirsdag var klasse 1STD på klassetur til Utøya for å lære mer om arbeiderbevegelsen, øyas historie og hendelsene den 22. juli.

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Skolevalget 2021

Skolevalget 2021 ved Frederik II vgs. ble i år gjennomført digitalt etter en flott skolevalgdebatt mandag 30. august. Resultatene er nå klare, og det kan tyde på et rødgrønt flertall.  

Massetesting av elever på Vg1 og Vg2

Kommuneoverlegen i Fredrikstad anbefaler massetesting av elever på Vg1 og Vg2. Følgende informasjon er sendt ut fra Fredrikstad kommune.  

Avgangselev i vår med ikke bestått?

Var du avgangselev på Frederik II vgs. i vår og fikk ikke bestått? Elever som melder seg opp til privatisteksamen og deltar på intensivopplæring vil få dekket oppmeldingsavgiften etter at de har gått opp til eksamen.    

Til toppen