Aktuelt

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Skolevalget 2021

Skolevalget 2021 ved Frederik II vgs. ble i år gjennomført digitalt etter en flott skolevalgdebatt mandag 30. august. Resultatene er nå klare, og det kan tyde på et rødgrønt flertall.  

Massetesting av elever på Vg1 og Vg2

Kommuneoverlegen i Fredrikstad anbefaler massetesting av elever på Vg1 og Vg2. Følgende informasjon er sendt ut fra Fredrikstad kommune.  

Avgangselev i vår med ikke bestått?

Var du avgangselev på Frederik II vgs. i vår og fikk ikke bestått? Elever som melder seg opp til privatisteksamen og deltar på intensivopplæring vil få dekket oppmeldingsavgiften etter at de har gått opp til eksamen.    

Koronasituasjonen

Denne saken oppdateres fortløpende med informasjon om koronasituasjonen ved Frederik II vgs. Vi oppmuntrer alle til å følge aktivt med på hjemmesiden og på e-post. Én elev på Vg2 studiespesialisering har fått påvist covid-19. Totalt er én klasse og tre programfagsgrupper berørt per 24. september.

Tilbud om forkurs i matematikk

For deg som er elev ved Frederik II og skal opp i 2P, S1/S2 eller R1/R2 tilbyr skolen et gratis todagers forkurs i matematikk.

Velkommen til skolestart

Onsdag 18. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.  

Vannrakettprosjekt i faget Teknologi- og forskningslære

Elevene på Forskerlinja har fått teste teori i praksis i faget Teknologi- og forskningslære! På planen stod konstruksjonen av vannraketter, der ulike grupper konkurrerte om best tid.

Elevenes rettigheter knyttet til gyldig fravær

Dette er et spesielt år som er vanskelig for veldig mange, og mange er bekymret for fraværet. Vi ser at det er mange elever som har mer fravær enn til vanlig, og det kan det være mange gode grunner til. Her følger informasjon fra skolehelsetjenesten om deres rettigheter knyttet til fravær.  Dette er viktig informasjon som kan ha stor betydning for deg som elev dersom du har eller kan få registrert fravær over 10%.

Smittevernråd for russen

Kommuneoverlegen i Fredrikstad kommune har noen gode råd til deg som er russ for at russefeiringen skal bli tryggest mulig. Det er også mulig med drop-in koronatest for deg som er russ i år.      

Til toppen