Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Vaksinering av elever på VG2

Nå er det igjen tid for vaksinering av elever på VG2, et viktig forebyggende tiltak for å hindre spredning av smittsom hjernehinnebetennelse (Meningokokksykdom). Nedenfor følger informasjon om gjennomføringen av vaksineringen. 

Oppfordring om vaksinering av ungdom med risiko for alvorlig forløp av influensa

Alle barn/ungdom som er i det som kalles «risikogrupper for alvorlig forløp av influensa» kan få tilbud om vaksine. De vanligste sykdomsgruppene som omfattes er astma, epilepsi og diabetes, men også noen flere.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Frederik II på Skole i verden-konferanse

Elever og lærere ved Frederik II presenterte sine prosjekter på konferansen "Skole i verden", arrangert av Institutt for Lærerutdanning og skoleforskning (ILS), Universitetet i Oslo.  

Elevrådet på Frederik II

Elevrådet har hatt seminar og elevrådsstyret er valgt.   

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Ungdom skal ikke komme til stengt dør

Elever, lærlinger og de som står uten skoleplass i Viken kan få tilgang til råd og hjelp gjennom appen Elevtjenesten.  

Skolens arbeid for et godt skolemiljø

ALLE HAR RETT TIL ET TRYGT OG GODT SKOLEMILJØ «Alle elever i grunnskolar og vidaregåande skolar har rett til eit godt fysisk og psykososialt miljø, som fremjar helse, trivsel og læring».  Paragraf 9A-1 i Oppleringslova

MIT på Frederik II skoleåret 2022-23

Tirsdag 23. august hadde vi besøk av MITs programdirektør for Skandinavia, Madeline Smith, som presenterte planene for samarbeid mellom verdens fremste teknologiuniversitet i Boston, USA, og Frederik II videregående skole.         

Til toppen