Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Frederik-elever på oppdrag for Etat Aktive Liv

Tirsdag den 7. juni var elever fra 1STB og 1STC invitert til frokostmøte i regi av Aktive Fredrikstad. Her skulle de presentere resultatene fra en undersøkelse de har jobbet med som kartlegger hva ungdom trenger for å bli mer aktive.  

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Frederik II og MIT representert på konferansen Læring på digitale flater 2022

Som første norske videregående skole har Frederik II et pågående samarbeid med Massachusetts Institute of Technology (MIT) , et av verdens verdens ledende universitet innen ingeniørfag. Maria Hurrød, fagleder for realfag, deltok tidligere i år på den digitale konferansen Læring på digitale flater 2022 for å fortelle om nettopp dette samarbeidet.  

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Grillfest for en god sak

Torsdag 12. mai ble det arrangert grillfest på torget ved Christianslund. Inntektene gikk til Røde Kors' hjelpearbeid i Ukraina.  

Endelig kan vi reise på studietur igjen!

Fra 21. til 27. mars var 15 av Nettskolens spansk III-elever fra syv forskjellige videregående skoler i gamle Østfold på tur til Granada i Spania. Uken bestod av undervisning, kulturelle aktiviteter og, ikke minst, av å skape minner for livet.  

Den store lærerjakten 2022

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Torsdag 10. mars lyser vi ut om lag 400 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 27. mars.  

Meningokokkvaksinering 1. og 3. mars for elever på Vg2

Nå er det igjen tid for vaksinering av elever på VG2, et viktig forebyggende tiltak for å hindre spredning av smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom). Vaksineringen vil finne sted på vaksinasjonssenteret på Dokka, 1. og 3. mars i perioden kl. 16.00 – 19:00.

Fagvalg for elever på VG1 og VG2

Nå nærmer det seg fagvalg for alle elever på Vg1 og Vg2. I disse dager besøker karriereveilederne alle klasser for å snakke om valg av fag og fagkombinasjoner, og hvilke frister som gjelder. Det blir i tillegg digitale foreldremøter 3. februar.

Til toppen