Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Grillfest for en god sak

Torsdag 12. mai ble det arrangert grillfest på torget ved Christianslund. Inntektene gikk til Røde Kors' hjelpearbeid i Ukraina.  

Endelig kan vi reise på studietur igjen!

Fra 21. til 27. mars var 15 av Nettskolens spansk III-elever fra syv forskjellige videregående skoler i gamle Østfold på tur til Granada i Spania. Uken bestod av undervisning, kulturelle aktiviteter og, ikke minst, av å skape minner for livet.  

Den store lærerjakten 2022

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Torsdag 10. mars lyser vi ut om lag 400 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 27. mars.  

Meningokokkvaksinering 1. og 3. mars for elever på Vg2

Nå er det igjen tid for vaksinering av elever på VG2, et viktig forebyggende tiltak for å hindre spredning av smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom). Vaksineringen vil finne sted på vaksinasjonssenteret på Dokka, 1. og 3. mars i perioden kl. 16.00 – 19:00.

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Fagvalg for elever på VG1 og VG2

Nå nærmer det seg fagvalg for alle elever på Vg1 og Vg2. I disse dager besøker karriereveilederne alle klasser for å snakke om valg av fag og fagkombinasjoner, og hvilke frister som gjelder. Det blir i tillegg digitale foreldremøter 3. februar.

Utdanningsvalg 2022

Lyst til å prøve å være elev hos oss? Lurer du på hvordan du søker skoleplass hos oss og de ulike linjene vi har? Ta en titt på vår nye skolebrosjyre eller prøv deg på små oppgaver fra noen av de mange fagene våre! Vi har i tillegg samlet litt nyttig informasjon om søknadsprosessen og hvordan du søker deg til de ulike linjene våre.  

Utdeling av tester til elever ved Frederik II før skolestart 3. januar

Mandag 3. januar er det skolestart, og myndighetene anbefaler alle elever som ikke har hatt covid-19 de siste tre månedene om å ta en test om kvelden 2. januar eller morgenen 3. januar før skolen begynner. I den forbindelse kan du som ikke allerede har en test hjemme, hente en test på skolen 2. januar kl. 18.00- 20.00.  

Rødt nivå fra og med torsdag 16. desember

Fra og med torsdag 16. desember blir det innført rødt nivå i videregående skoler. I første omgang varer dette i fire uker.  

Til toppen