Aktuelt

Gult nivå fra i morgen, tirsdag 9. november

Direktør i Viken kompetanse informerte i dag om at Viken fylkeskommune er pålagt av Fylkesmannen å tilbakekalle alle elever til de videregående skolene i fylket fra og med i morgen, uansett utdanningsprogram. Det betyr at vi skal tilbake til vanlig undervisning med de smitteverntiltakene som vi tidligere har opplyst om fra og med i morgen tirsdag.      

Digital hjemmeskole fra fredag 6. november

Som en konsekvens av at regjeringen i dag kom med nye innstrammende smittevernføringer både nasjonalt og for regioner i Viken, har Viken fylkeskommunes sentrale kriseledelse besluttet å gå over til rødt nivå. Det betyr at fra og med fredag 6. november skal alle elever på Frederik II ha digital hjemmeskole. Elevene skal ikke møte på skolen, og følger undervisningen digitalt hjemmefra.    

Kunst som tema på fagdag i engelsk

Fredager er fagdager på Frederik, og forrige uke hadde elevene i 1STE kunst som tema på fagdag i engelsk. Det ble det mange fine kunstverk av.

Håp i plast- fra problem til løsning

Torsdag 15. oktober ble utstillingen "Håp i plast - fra problem til løsning" offisielt åpnet med «brask og bram» for VIP, presse og STU-elever. Utstillingen er et produkt av et langvarig forskningsprosjekt for elevene i 1STZ, med fokus på bærekraft og innovasjon.

Forsker på hjernen

Elevene ved Forskerlinja har jobbet med et prosjekt hvor de utforsker hjernen og hvilke faktorer som påvirker hvordan vi lærer. I dag har elevene ved Forskerlinja hatt besøk av fire studenter som går på studieprogrammet Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold.  

God høstferie!

Nå er det tid for en velfortjent høstferie for alle elever og ansatte. Vi håper alle får en flott høstferie, så ses vi igjen snart. Samtidig ønsker vi å minne om at alle må være forsiktige og passe på å ha godt smittevern, ferie til tross. God ferie!

Busstreik i Viken og undervisning uke 39

4500 bussjåfører i Oslo og Viken er tatt i ut i streik. Det har fått konsekvenser for mange av dere fordi det har gjort det vanskelig å komme seg til skolen.  

Undervisningen går som normalt på skolen fra mandag 14.9

Vi er glade for å kunne ønske alle velkommen tilbake til normal undervisning på skolen fra mandag 14. september.

Foreldremøter på Vg1 utsettes

Etter råd fra kommuneoverlegen i Fredrikstad kommune utsetter vi alle foreldremøter på Vg1.

Informasjon om koronasituasjonen

Oppdatert 6. september, 19.26. Denne saken oppdateres fortløpende med informasjon om koronasituasjonen ved Frederik II vgs. Vi oppmuntrer alle til å følge aktivt med på hjemmesiden og på e-post.  

Til toppen