Digital åpen skole på Frederik II

I år blir det kanskje ekstra vanskelig for deg som går i 10. klasse å gjøre deg kjent med skolen vår. Vi har derfor sett på nye muligheter for å gjøre det enklest mulig for deg å få et innblikk i hvordan det er å være elev hos oss, og det hele starter med digital åpen skole 12. november!

Livesending 12. november

Siden det ikke er mulig å ønske dere velkommen på besøk til oss i år, inviterer vi oss selv hjem til dere - digitalt! 

Vi gleder oss utrolig mye til å vise frem skolen vår digitalt, og har fått hjelp av en rekke flotte elever og lærere som gjerne vil fortelle dere om sine opplevelser her på Frederik II. Hele arrangementet blir direktesendt på Facebook og YouTube fra vårt nyopprettede studio her på Frederik II. Underveis vil vi også være tilgjengelig i chat for å svare på spørsmål.

Klokken 19.00 starter vi sendingen, og den kan du følge fra din egen stue ved å følge oss på Facebook eller via vår YouTube-kanal. Vi kommer også til å publisere lenke til sendingen  i våre sosiale medier samme dag.

Og fortvil ikke dersom tidspunktet ikke passer! Sendingen spilles inn og legges ut senere for de som ønsker å få den med seg.

Program

1. Velkommen v/ rektor Leif Østli og elever
2. Studiespesialisering
3. Idrettsfag
4. International Baccalaureate
5. Salg, service og reiseliv
6. Salg, service og reiseliv med yrkes- og studiekompetanse
7. Elevtjenesten

Utdanningsvalg 16. og 17. november

I tillegg til digital åpen skole utarbeider vi et nettsted der man vil kunne teste ut hvordan det er å være elev på Frederik II. Dette nettstedet vil være klart til åpen skole, og være tilgjengelig på adressen www.frederikii.no.

Her vil man ha mulighet til å stille spørsmål til rådgiverne, finne ut hvordan en typisk skolehverdag ser ut, og prøve seg på små oppgaver fra de ulike utdanningsprogrammene våre. Denne siden vil være tilgjengelig for alle over en lengre periode, slik at man enkelt kan nå oss og prøve ut hvordan det er å være elev hos oss helt frem til mars neste år.

Til toppen