Digital hjemmeskole fra fredag 6. november

Som en konsekvens av at regjeringen i dag kom med nye innstrammende smittevernføringer både nasjonalt og for regioner i Viken, har Viken fylkeskommunes sentrale kriseledelse besluttet å gå over til rødt nivå. Det betyr at fra og med fredag 6. november skal alle elever på Frederik II ha digital hjemmeskole. Elevene skal ikke møte på skolen, og følger undervisningen digitalt hjemmefra.

Jente som skriver på PC - Klikk for stort bildeElev-PC Janeb13/ Pixabay   

Foreløpig vil hjemmeskole vare ut uke 47, altså til og med fredag 20. november. Alle elever og ansatte må ta seg PC-er og nødvendige læremidler hjem. Det er viktig at alle elever følger med på e-post og at alle elever har meldt seg inn i skolens informasjonsgruppe på Teams. Dersom du ikke er medlem av informasjonsgruppen på Teams må du ta kontakt med din kontaktlærer for å få en invitasjonskode.

Elevtjenesten er tilstede og du kan ta direkte kontakt med dem for å gjøre avtaler. Alle privatisteksamener avholdes som normalt.

  • For elever i avdeling Sandveien vil det ikke være oppmøte i morgen, fredag. Fra mandag vil det være redusert timeplan. Elevene får beskjed fra kontaktlærer om ny timeplan i morgen.
  • Elever i kombinasjonsklassene vil ha fysisk skolegang på Frederik II inntil videre. Se melding fra kontaktlærer.

Vi ses gjennom digitale hjelpemidler!

Til toppen