Endelig kan vi reise på studietur igjen!

Fra 21. til 27. mars var 15 av Nettskolens spansk III-elever fra syv forskjellige videregående skoler i gamle Østfold på tur til Granada i Spania. Uken bestod av undervisning, kulturelle aktiviteter og, ikke minst, av å skape minner for livet.

Studietur til Granada - Klikk for stort bilde Gabriele Beatriz Leguina-Morel  

Som elev på spansk nivå III hos Nettskolen er det obligatorisk studietur til Granada i Spania for å oppleve land, språk og kultur med egne øyne. Elevene har storkost seg, og dette er noe av det elevene selv sier om turen de har vært på! Se også flotte bilder fra turen nederst i artikkelen.

«Den mest inspirerende og lærerike turen hittil i livet.»

«Et av høydepunktene var å innse at man forsto det meste av det som ble sagt av vertsfamilien, lærerne og andre spanjoler. Det er utrolig gøy å kommunisere på spansk og oppleve den spanske kulturen så nært.»

«Rett og slett en uforglemmelig reise.»

«Det har vært mye spennende historie å lære og mye sosialt!»

«Granada og Córdoba; to utrolig fine, historiske byer.»

Og dette sier læreren:

«Tusen takk til Frederik II, Halden VGS, Kirkeparken, Mysen, Greåker, Glemmen, St.Olav for lån av flotte elever! De har vært en fryd å reise med! Tusen takk til Escuela Montalbán for at de tar så godt vare på oss. Tusen takk til Viken FK som gir elevene muligheten til denne unike og viktige opplevelsen.»

Til toppen