Utdeling av tester til elever ved Frederik II før skolestart 3. januar

Mandag 3. januar er det skolestart, og myndighetene anbefaler alle elever som ikke har hatt covid-19 de siste tre månedene om å ta en test om kvelden 2. januar eller morgenen 3. januar før skolen begynner. I den forbindelse kan du som ikke allerede har en test hjemme, hente en test på skolen 2. januar kl. 18.00- 20.00.

Hender med latexhansker håndterer koronaprøve i reagensrør - Klikk for stort bilde Unsplash/Mufid Majnun  

Hvis du har en test hjemme, kan du bruke denne. Hvis du ikke har en test hjemme, kan du få utdelt dette på Frederik II på søndag kveld. Ledelsen ved Frederik II vil dele ut tester på skolen på søndag 2. januar kl. 18.00- 20.00.

Hvor du henter testen din søndag kveld avhenger av hvilket studieprogram du går på.

Oppmøte på avd. Christianslund

  • Salg, service og reiseliv - ordinært og YSK-løpet, alle trinn.
  • Idrett, alle trinn.
  • Studiespesialiserende Vg3, påbygg og kombinasjonsklassene

Oppmøte på avd. Frydenberg

  • Studiespesialiserende Vg1 og Vg2 alle klasser

Sandveiens elever møter i Sandveiens lokaler.

Hvis du tester positivt søndag kveld, skal du ikke møte på skolen mandag 3. januar, men ta kontakt med kommunens koronasenter på telefon for å få informasjon om hvordan du skal forholde deg.

Ledelsen ved Frederik vil også dele ut tester mandag 3. januar fra kl. 07.30 på de samme stedene som søndag. Vi oppfordrer alle som har mulighet til det om å teste seg alt på søndag. Hvis du tester positivt på skolen mandag morgen, må du reise hjem straks og kontakte koronasenteret i kommunen.

Husk at det er oppstart på rødt nivå fra mandag av. Og det betyr at vi deler klasser og grupper og har omtrent halvparten av elevene på skolen samtidig. På denne måten håper vi at vi kan forebygge en smitteøkning i forbindelse med skolestart, og få en god start på det nye året.

Til toppen