Vaksinering av elever på VG2

Nå er det igjen tid for vaksinering av elever på VG2, et viktig forebyggende tiltak for å hindre spredning av smittsom hjernehinnebetennelse (Meningokokksykdom). Nedenfor følger informasjon om gjennomføringen av vaksineringen. 

Vaksinen tilbys kun vg2 elever og den koster 400 kr. Den betales helst med kort, eventuelt vipps. Vi kan ikke ta imot kontanter.

Før vaksineringen

Før vaksineringen skal elevene få informasjon om vaksinen. For å nå ut til alle elevene med nødvendig informasjon, har vi lagd en videopresentasjon som ligger på skolens hjemmeside inder skolehelsetjenesten. Denne får kontaktlærer på mail og skal vise for dere elevene i klassen i god tid før uke 10.

Her gjennomgås vaksineinformasjonen og rutinene for vaksineringen.

Mer informasjon om vaksinen og sykdommen finner dere under følgende link til helsedirektoratet: : kort-versjon_informasjonsark-smittsom-hjernehinnebetennelse_lenke.pdf (fhi.no)

Vaksinasjonsdagen

Vaksineringen vil foregå på Nye Sentrum Helsestasjon for Ungdom i Storgt 32. Tirsdag 21 mars kl 14:30 – 18:00. Det vil bli kø, så kle dere godtJ

Alle må vente i 20 minutter etter vaksinering.

IKKE MØT OPP HVIS DU FØLER DEG SYK!!

Hvis det er spørsmål kan Elin Engeli Haugen  kontaktes på telefon: 94011848 eller epost: elhaug@fredrikstad.kommune.no eller Nina Waastad Aakre: epost ninaak@fredrikstad.kommune.no

Vi ser frem til å se dere på vaksinasjonsdagen😊

Mvh Elin Engeli Haugen og Nina Waastad Aakre
Helsesykepleiere ved Fredrik II vgs
Tlf 94011848

Til toppen