Blindtest og deilige smaksprøver

Markedsføringselevene i VG2 gjennomførte blindtest på Frogn-elevene en mandag morgen med uthvilte smaksløker. 1200 smaksprøver av potetgull, cola, juice og sjokolade ble servert.

Ikke gå glipp av stipend!

Mange elever i videregående opplæring går dessverre glipp av stipend fra Lånekassen fordi ett eller flere utbetalingsvilkår ikke er oppfylt.

Markedsføringselevene ble prisdetektiver

Vi er vant til at kiloprisen er lavere hvis vi kjøper en stor pakke i forhold til en liten pakke. Men stemmer dette egentlig? Er det virkelig billigere å kjøpe mye eller stort? Elevene i markedsføring og ledelse VG3 har undersøkt dette nærmere.

Frogn Videregående minner om...

... at det er viktig å overholde smittevernråd, men samtidig gjøre ditt beste for å delta så mye som mulig i opplæringen.

Spennende samarbeid med Livsglede for eldre

Film- og lydteamet WEMO Productions fra Frogn Vgs besøkte livsgledehjemmet Gjerdrum sykehjem.

Skaperverkstedet har åpnet!

Frogn videregående skole skal nå aktivisere unge gjennom en aktiv lærings- og kulturarena med fokus på moderne teknologi.

Hvordan levere dokumentasjon på fravær?

All fraværsokumentasjon (inkludert egenmeldinger) skal etter reglene leveres digital i Visma InSchool (VIS). Se denne informasjonsvideoen som viser hvordan det skal gjøres riktig.

Ny innsamlingsrekord!

SOS barnebyer retter en stor takk til Frogn Vgs for den fabelaktige innsatsen på aksjonsdagen torsdag 04.11.

Mulighet for ST-elever å søke om å ta Vg2 ved Lincoln college, England

Muligheten til å ta Vg2 i England gjennom tilbudet som Sørumsand videregående skole har etablert og administrerer.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Til toppen