Testing og karantene

Testregime som alternativ til smittekarantene for elever ved Frogn VGS

Bilder av elever i ViS

Samtykkeskjema for innhenting av bilder

Presentasjoner fra foreldremøte

Tusen takk for oppmøte på foreldremøte for Vg1.

Oberst Eriksens pris til «mannen med hatten»

Oberst Eriksens pris tildeles en elev, som gjennom skoletiden har vist et tydelig faglig og sosialt engasjement ved frogn videregående skole. Magnus Soldal Rasmussen fikk prisen i år.

UEat 2021

Denne uka arrangerte Campus Ås "UEat" - et tverrfaglig samarbeidsprosjekt mellom Frogn videregående skole, Ås Videregående Skole og Vitenparken, om bærekraftig matproduksjon og forbruk.

Variert praksistilbud

Frogn Vgs samarbeider med mange aktører innenfor arbeidslivet, og vi legger også til rette for spennende lærlingplasser. Derfor er det stor bredde og mange muligheter i faget yrkesfaglig fordypning på Salg, service og reiseliv.

Fra frø til blomst

Det har tatt sin tid, men frøene som ble sådd av elever på Salg, service og reiseliv i vinter begynner nå endelig å bli til blomster.

KLAGEFRISTER FOR ELEVER VÅREN 2021

4PÅ, Vg3 IF og ST samt 2SS får publisert sine karakterer i VIS mandag 7. juni kl 00:00.  Øvrige elever får publisert sine karakterer i VIS lørdag 19. juni kl 00:00.

Hvem blir mester?

For å gi elever i kroppsøving økt motivasjon til fysisk aktivitet i en periode med mye passivitet og stillesitting, har Wera Maria Åkesson introdusert flere elementer av konkurranse i faget breddeidrett.

Follolinjen

Elevene i utforskerklassene har i årets siste tverrfaglige prosjekt jobbet utforskende lokalt.

Til toppen