Kjære tenåringsforeldre!

Vi meddeler her en appell fra politiets nettpatrulje - Øst politidistrikt. 

Smittevern ved Frogn vgs på gult nivå

Vi åpner skolen igjen for alle elever fra mandag 10. mai. Koronaverter vil være på plass i tillegg, og regler for smittevern må overholdes.

Mannen bak «Morrabrød»

Vi i medie- og informasjonskunnskap 1 har intervjuet Vegard Henriksen som driver mikrobakeri.

Smittevern ved Frogn vgs på rødt nivå

For å sikre smittevern for alle på skolen, gjelder disse rammene.

Reiseliv i koronatid

Hvordan skal man videreutvikle et reiseselskap når alt stopper opp på grunn av Covid-19? Dette skal elever i Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2 hjelpe firmaet Generasjonsreiser med.

Hjelp russen med å samle inn penger til de eldre!

Våre kjære besteforeldre er på Ullerud helsebygg. Det er de som har vært med å bygge opp den velferdsstaten vi er så heldige å leve i. Nå ønsker vi, russen ved Frogn videregående skole, å takke dem!

Bekymret for ungdommens sikkerhet

Elevrådsledere Mia Isabel Bernardo og Helene Evjen Johnsen har sendt inn brev til fylkesråden for utdanning og kompetanse for å få fokus på trafikksikkerhet rundt skolen.

Informasjon om vårt tilbud

Går du i 10. klasse på ungdomsskolen og skal velge videregående skole til høsten? Se denne videoen om Frogn Vgs sitt tilbud!  

Tverrfaglig prosjekt

I vg1 jobbes det mye tverrfaglig, og 1STB har nå et prosjekt om plast i havet. I norsk har de laget holdningskampanjer om miljø, korona og plast i havet.

Spennende digitalt møte med lokal næringslivsleder og trendanalytiker

Businesselever og elever i Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2 stilte spørsmål til CEO i  dentsu  Norge og Nord Europa Paal Fure, fra Sogsti i Drøbak.

Til toppen