Nytt samtaleverktøy om seksualitet

Sentrum på skolen har kjøpt inn Play It Right. Elevene i 2SR snakket med Christian Lunde-Hanssen på Teams, om produktutviklingen som ligger bak. 

Påminnelse om rutiner rundt smittevern på skolen

Det er som kjent stigende smitte i samfunnet og det er viktig at vi alle på skolen hjelper til med å holde smitten nede.

Testing og karantene

Testregime som alternativ til smittekarantene for elever ved Frogn VGS

Bilder av elever i ViS

Samtykkeskjema for innhenting av bilder

Presentasjoner fra foreldremøte

Tusen takk for oppmøte på foreldremøte for Vg1.

Oberst Eriksens pris til «mannen med hatten»

Oberst Eriksens pris tildeles en elev, som gjennom skoletiden har vist et tydelig faglig og sosialt engasjement ved frogn videregående skole. Magnus Soldal Rasmussen fikk prisen i år.

UEat 2021

Denne uka arrangerte Campus Ås "UEat" - et tverrfaglig samarbeidsprosjekt mellom Frogn videregående skole, Ås Videregående Skole og Vitenparken, om bærekraftig matproduksjon og forbruk.

Variert praksistilbud

Frogn Vgs samarbeider med mange aktører innenfor arbeidslivet, og vi legger også til rette for spennende lærlingplasser. Derfor er det stor bredde og mange muligheter i faget yrkesfaglig fordypning på Salg, service og reiseliv.

Fra frø til blomst

Det har tatt sin tid, men frøene som ble sådd av elever på Salg, service og reiseliv i vinter begynner nå endelig å bli til blomster.

KLAGEFRISTER FOR ELEVER VÅREN 2021

4PÅ, Vg3 IF og ST samt 2SS får publisert sine karakterer i VIS mandag 7. juni kl 00:00.  Øvrige elever får publisert sine karakterer i VIS lørdag 19. juni kl 00:00.