Hotelldrift i koronatid

Elever i Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2 har innledet et samarbeid med Elizabeth Bøifot, den nye eieren av Holmsbu badehotell . Prosjektet inngår i skolens fire satsingsområder .

Fabian tar ordet!

Fabian Mikael Kemi har vunnet den lokale runden i talekonkurransen Ta ordet!  Nå skal han til Oslo for å kvalifisere seg videre til finalen på Universitetet i Bergen. Temaet for årest konkurranse er "mot", og det har Fabian nok av.

FN fyller 75 år!

Flagget er heist! Denne uka blir det klart fokus på FN hos oss.

Elevundersøkelsen

Vi  jobber hele tiden med vårt skolemiljø, og starter med gjennomføring av årets Elevundersøkelse for Vg1, Vg2 og Vg3 mandag 2. november.  Les mer informasjon om elevundersøkelsen på vår hjemmeside her .

Hva skjer med Europa etter Brexit?

Marianne Myrmel Bjelland, fra internasjonal avdeling i NHO, er foredragsholder for Europatimen . I dag lærte hun elever på 2SS og 2BUS om EU og EØS. I morgen er det elever på studiespesialisering sin tur.

Snakk med en du ikke kjenner!

I dag er det Verdensdagen for psykisk helse på skolen . I dag oppfordrer vi alle lærere og elever til å vise interesse og nysgjerrighet for hverandre.

Livestreamet tegnekurs fra Avistegnernes hus

Tegneren Bjørn Ousland skulle egentlig holde tegnekurs for elever i Medie- og informasjonskunnskap. Så kom busstreiken. Løsningen ble å flytte klasserommet til Avistegnerenes hus  i Drøbak.

Friluftsliv på Skansen

Elever i 2IDA dro til Seiersten Skanse for å lære om friluftsliv og hvordan klare seg i skog og mark.

Årets utforskerklasse er i gang

Skolens utforskerklasse er i gang med det tverrfaglige prosjektet "Produkt fra vugge til grav". I dag varmet de opp med handelsspillet . 

Norske Mia (18) vart handplukka – einaste kvinne i eksklusiv toppsatsing

– Det var ingen som såg det kome. Ikkje eg sjølv heller, seier Mia Rusthen. Mia går på 3IDA på Frogn Vgs.

Til toppen