Bærekraftig produksjon av spirer

GreenGo UB tilbyr produkter for de som er interesserte i å dyrke spirer hjemme på en bærekraftig og enkel måte, uavhengig av bosituasjon.

Grønt og smakfullt - Klikk for stort bildeGrønt og smakfullt Even Ottersland Slik ser spirene ut - Klikk for stort bildeSlik ser spirene ut Even Ottersland Mandag 24.01.2022 er det Follomesterskap for ungdomsbedrifter. Elevene på businesslinja på Frogn Vgs er på saken, og de har mange spennende og nyskapende forretningsideer.

GreenGo UB dyrker spirer med bruk av litt vann, som et sunt tilbehør til maten. Spirene skal gro i et skap som de lager, hvor de installerer en vanntank, vannpumpe og fuktsensorer slik at de får det perfekte miljøet for å gro i uten at man sløser med vann og strøm. 

Bedriften består av Anniken Brodin, Alexander Kwant Larsen og Erik Abel Nilsen. Pella Hishyar Khalil samarbeider på Teams. - Klikk for stort bildeBedriften består av Anniken Brodin, Alexander Kwant Larsen og Erik Abel Nilsen. Pella Hishyar Khalil samarbeider på Teams. Even Ottersland GreenGo UB har produktet klart. Nå dreier det seg om å videreutvikle konseptet i samarbeid med faglærere og eksterne samarbeidspartnere. Er du interessert i å samarbeide med dem? Ta kontakt!

Logoen til ungdomsbedriften - Klikk for stort bildeLogoen til ungdomsbedriften GreenGo UB Kontaktperson: Anniken Brodin

 +47 400 57 191 / greengo.ungdomsbedrift@gmail.com

Til toppen