Bedriftsbesøk i følgebedrifter

I Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2 lærer elevene fag i praksis. 

Besøk og praktisk erfaring i Beefuture. - Klikk for stort bildePraktisk erfaring i Beefutures. Rolf Ole Tomter

VG3-elever som har valgt Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2 skal lære faget først og fremst ved å sparre kompetansemålene med såkalte følgebedrifter.

Elevene har dannet fem små «konsulentselskaper» som har funnet frem til hver sin såkalte følgebedrift i lokalmiljøet. Målet er å jobbe med fagtemaene sammen med bedriftene og lære teori i praksis. Vi har stor tro på at dette også vil være nyttig og lærerikt for følgebedriftene. 

Bildene her viser besøk i bedriftene Subtrackr og Beefutures. Subtrackr har som mål at alle bedrifter skal få tilbake kontrollen på sine kostnader og kontrakter. De tilbyr support for bedrifter som trenger hjelp med dette.

Beefutures holder til i både Nantes i Frankrike og i Oslo. De kombinerer bioteknologi, datavitenskap og 30 års birøktkunnskap for å lage birøktverktøy. Deres tilnærming er å forbedre bienes helse og sikkerhet først og ytterligere optimalisere birøktdrift og økonomi med digitale verktøy.

VG3-elever i samtale med bedriften Subtrack.r - Klikk for stort bildeVG3-elever i samtale med bedriften Subtrackr. Rolf Ole Tomter