Felles fredsmarkering

Elever og lærere kledde seg i hvitt.

Christoffer Haugland Paulshus spilte "Imagine" på flygelet - Klikk for stort bildeChristoffer Haugland Paulshus spilte "Imagine" på flygelet Anne Rebecca Muniz Fredag 25.03 samlet alle elever og ansatte seg i kantina til en kort felles markering for å vise støtte til mennesker på flukt og mennesker som lever med krig og konflikt. Det ble holdt appeller og det var musikalske innslag. 

Frogn har i en årrekke vært FN-skole og har engasjert seg for både bærekraftsmål og fredsmål. Det har vært mye fokus på Ukraina i det siste. Det er lett å glemme at krig og konflikt også eksisterer i andre deler av verden. Rundt 83 millioner mennesker i verden er for tiden tvunget på flukt. Les mer om verdenssituasjonen på FN-sambandets nettside.

Poenget med denne markeringen var å vise støtte til alle som opplever dette. Derfor var det ingen flagg i markeringen - kun hvitt.  

 Russepresident Mia og rektor Pernille holdt appell - Klikk for stort bildeRussepresident Mia og rektor Pernille holdt appell Anne Rebecca Muniz  For første gang på lenge kunne elevene samles i kantina - Klikk for stort bildeFor første gang på lenge kunne elevene samles i kantina Anne Rebecca Muniz

Til toppen