Framtidens reiselivsbransje

Reiselivbransjen satser på rekruttering. Salg, service og reiseliv Vg1 deltok derfor på karrieredagen FUTURE YOU i Colosseum kino.

Det var rikelig med streetfood og elevene fikk forståelse for at de er ettertraktet i reiselivsbransjen på alle mulige måter. - Klikk for stort bildeDet var rikelig med streetfood og elevene fikk forståelse for at de er ettertraktet i reiselivsbransjen på alle mulige måter. Christina Sedler

Elevene fikk oppleve et innholdsrikt program, med engasjerte ledere fra Strawberry, Radisson, Scandic, Thon Hotels og Eik Servering.

Flere hadde gått veien til høye stillinger fra fagbrevet. Alle gjorde sitt beste for å motivere og rekruttere elevene våre til sin bransje, ved å vise til muligheter og det unike samholdet eller familien det er i reiselivsbransjen, til tross for at de er konkurrenter.

Hero Azeez, som er Norges yngste hotelldirektør, fortalte hvordan hun som umotivert videregående-elev ble motivert av bransjen og alle muligheter der.

Handelshøyskolen BI, Hotellhøyskolen og Høyskolen Kristiania holdt stand med alle representantene fra bransjen og fortalte om utdanningsmuligheter.

I konkurranser ble det delt ut raust med overnattinger, frokoster og små gaver. Mette, smilende og med masser av motivasjon og pågangsmot vandret elevene hjem etter en skoledag på kvelden.