Informasjon om vårt tilbud

Går du i 10. klasse på ungdomsskolen og skal velge videregående skole til høsten? Se denne videoen om Frogn Vgs sitt tilbud! 

Klikk for stort bildeHvordan er det å starte hos oss? 

Vi jobber hele tiden med inkuderende skolemiljø. Lurer du på hvordan en oppstartsuke er på Frogn videregående skole? Kjersti Løken Ødegård fra Senter for livslang læring intervjuet i fjor høst Jenny Dvergsdal som er elev, lærer Jørn Holstad Pettersen og rektor Pernille Haga ved Frogn vgs på SELL-podden. Intervjuet finner du i sin helhet her.

Bli med inn på skolen!

Vi har et flott skolebygg. Mia gir deg en guidet tur på skolen, hvor du blir nærmere kjent med våre fasiliteter og tilbud.

Businesslinja:

Frogn Vgs er den eneste nærskolen til Nesodden, Ås , Ski og Vestby som tilbyr BUSINESS - et studieforberedende 3-årig løp.

Hvis du ønsker å gå på denne linja må du være interessert i entreprenørskap, være strukturert, og ønske å skape noe. Du må like å jobbe selvstendig med ulike temaer. Du får også kjennskap til teknologi og må sette deg inn i forsking, samt programmering - kunnskap som arbeidslivet trenger.

Du starter egen bedrift i alle årene. Du lærer hvordan du kan være din egen sjef og tjene penger. Businesslinja er for deg som drømmer stort og handler raskt. I denne videoen får du hilse på Simon Alexander på Vg3 som har en fot i arbeidslivet og en på skolen. Du får også møte Frida og Emil som har ungdomsbedrift.

Fagene Teknologi og forskningslære og Informasjonsteknologi gir 0,5 ekstra poeng på vitnemålet. I tillegg gir vi de som ønsker R1 dette i Vg3. Det er flott når du skal studere videre i inn- eller utland.

Idrettsfag:

Er du glad i idrett og trening? Da kan idrettsfag være et godt alternativ for deg som samtidig vil oppnå generell studiekompetanse. Se mer informasjon på vår hjemmeside her: https://frogn.vgs.no/utdanningstilbud/idrettsfag/ og i denne Facebook-videoen her.

Salg, service og reiseliv:

Frogn Vgs befinner seg bare et steinkast unna flere gårder og private hager. Under pandemien har vi gjenoppdaget vårt nærmiljø og plukket epler og bær, som vi har laget syltetøy og saft av. Vi har samarbeidet med Haneborg gård bl.a. Vi har også samarbeidet med lokale kunstnere og skribenter, som har støttet oss med etiketter og markedsføring. I denne videoen får dere litt informasjon om hva vi har drevet med. Dere kan lese mer utfyllende informasjon om prosjektene våre på hjemmesiden til NMBU. Nå står nye prosjekter for tur. Målet er å revitalisere drivhuset på skolens tak. Den som følger med får se... https://www.nmbu.no/.../universitetss.../artikler/node/41702

Er du klar for å bli ferdig med skole og komme deg ut i arbeidslivet? Da bør du velge Salg, service og reiseliv på Frogn Vgs. I denne videoen får du mer informasjon om yrkesfaglig fordypning. Det er en viktig del av tilbudet på vår linje og noe vi fokuserer sterkt på. I motsetning til andre skoler er elevene våre ute i tre dager hver tredje uke, i stedet for én gang hver uke. Dette bidrar til en dypere forståelse for livet på arbeidsplassen fra dag til dag. Frogn Vgs har dyktige faglærere og et stort kontaktnett. Hvis du er klar og motivert, hjelper vi deg med å finne drømmejobben. Se mer informasjon om tilbudet på skolens hjemmeside her: https://frogn.vgs.no/utdannings.../salg-service-og-reiseliv/

Studiespesialisering:

Ønsker du å lære mer om utforskerklassen vår på Vg1? Sjekk ut denne informasjonsvideoen med Siv Paus Brovold.

Frogn har mange engasjerte og flinke faglærere og stort fokus på at du som elev skal bli sett, stilt krav til, få gode verktøy for at du skal ha en skolehverdag der det er kult å mestre og greit å feile, og du får støtte uansett. Her får du mer informasjon om vårt tilbud på studiespesialisering. Se mer utfyllende informasjon her: https://frogn.vgs.no/utdanningstilbud/studiespesialisering/

Til toppen