Nytt samtaleverktøy om seksualitet

Sentrum på skolen har kjøpt inn Play It Right. Elevene i 2SR snakket med Christian Lunde-Hanssen på Teams, om produktutviklingen som ligger bak. 

Play It Right er norsk og utviklet i samarbeid med RVTS ØstNano DesignKriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter (KRUS) og trykkeriet Rikter Svendsen AS. Terningene og samtaletermometeret er inspirert av RVTS øst sin traumekasse laget av Mari Bræin.  

Vi samtaler med Christian Lunde-Hanssen, som har utviklet spillet via Teams.  - Klikk for stort bildeVi samtaler med Christian Lunde-Hanssen, som har utviklet spillet via Teams. Even Ottersland Prisen for spillet er 2000 kr, og det er hovedsakelig beregnet på det offentlige markedet. Spillet er i utgangspunktet beregnet på «ungdomskriminelle». Spørsmålet er om det også kan brukes på skolen til å bedre klassemiljøet (f.eks. i klassens time).

Elevene i 2SR testet ut dette i dag og ga feedback til Christian på Teams. Vi tok også en nærmere titt på Facebook-siden. Vi tok på oss «entreprenørbrillene» og reflekterte over spillet som et produkt som selges, og som det har kostet penger å utvikle. 

Hvis dere vil teste spillet, er Christian interessert i tilbakemeldinger (christian@rvtsost.no), i forhold til videre produktuvikling. Prøv det da vel!

Til toppen