Seaviour redder stranda

Søppel på stranda er et kjent problem både i Norge og andre land. Ikke minst er det et problem på turiststrendene i syden. Seaviour UB tar tak i denne problemstillingen.

Fra venstre: William Persson, Ola Reinhardsen, Fredrik Jensen - Klikk for stort bildeFra venstre: William Persson, Ola Reinhardsen, Fredrik Jensen Even Ottersland Fredrik Jensen og William Persson stilte selvfølgelig i egen t-skjorte på Follomesterskapet - Klikk for stort bildeFredrik Jensen og William Persson stilte selvfølgelig i egen t-skjorte på Follomesterskapet Even Ottersland 24.01 var det Follomesterskap for ungdomsbedrifter. Elevene på businesslinja på Frogn Vgs var på saken, og de hadde mange spennende og nyskapende forretningsideer. Seaviour UB stakk blant annet av med 3. plassen i bærekraftkonkurransen.

Seaviour UB ønsker å tilby en solcellepaneldrevet robot som rydder søppel på offentlige og private strender. Roboten lader på dagtid, jobber på natta og krever ikke bemanning.

Planen er å få den på strender i land der det er høye turisttall som i Spania og Hellas, så strendene der holder seg rene.

Utfordringen framover blir å utvikle en prototype av roboten, i samarbeid med lærere og eksterne produktutviklere. Ambisjonene er høye, men ideen er knallgod. Ønsker du å hjelpe ungdomsbedriften med denne ideen? Ta kontakt!

Kontaktperson: William Persson +47 458 33 953 / seaviourub@gmail.com

Bedriftens logo - Klikk for stort bildeBedriftens logo Seaviour UB 3D-tegning av maskinen som skal bygges - Klikk for stort bilde3D-tegning av maskinen som skal bygges Seaviour UB

Til toppen