Sommeridyll i Drøbak

Elever på Salg, service og reiseliv tok på seg «turistbriller» og oppdaget Drøbak med nye øyne.

Det smakte med båtis - Klikk for stort bildeDet smakte med båtis Even Ottersland Drøbak ligger vakkert til ved Oslofjordens solside, med alt det innebærer av flotte bademuligheter, et yrende maritimt liv og et levende sentrum, med små koselige trehus av stor verneverdi, små koselige nisjebutikker og flere gallerier og ikke minst Oscarsborg festning med sin rike historie. Elevene fikk tildelt en spennende oppgave av turistsjef i Drøbak Mari Bareksten og Simen Bagli som er lærling på turistinformasjonen og tidligere Frogn-elev.

Det aller første elevene måtte gjøre var å finne lagnavn. I løpet av dagen måtte de også ta et felles «lagbilde» med idylliske Drøbak som bakgrunn. Dette fikk de poeng for. Den første oppgaven var en quiz, med poeng per riktige svar. For å finne svar på spørsmålene måtte de besøke noen av Drøbaks attraksjoner. Det var ikke lov å google, og de måtte ta bilde av attraksjonen de fant. 

Messi og Birk fikk møte Mari Bareksten og Simen Bagli - Klikk for stort bildeMessi og Birk fikk møte Mari Bareksten og Simen Bagli Isabell Weden Før de begynte å ta bilder skulle de gå inn på Instagramkontoene @visitdrobakoscarsborg, @visitgreateroslo, @visitnorway og @visitoslo for å få inspirasjon, finne ut hvilken av kontoene de likte best, og tenke over hva @visitdrobakoscarsborg bør legge ut mer av?

De skulle også svare på generelle spørsmål om reiseliv og sjekke ut nettsiden Visitdrobakoscarsborg.no. Så skulle de skrive tre forslag på TikToks som turistinformasjonen burde lage. Elevene ble premiert med båtis, ettersom de befant seg i båthavna.

Til toppen