Studietur til København

Businesslevene fikk økt innsikt i økonomisk politikk og internasjonal handel.

Niels Brock Innovationsgymnasium. - Klikk for stort bildeNiels Brock Innovationsgymnasium. Cecilie Borge Hammer

Vårt samarbeid med Niels Brock fortsetter! 3BUS fikk et fantastisk ukesopphold. Ekskursjonen ga elevene et nettverk gjennom arbeid med danske elever på skolen og møter med representanter for næringslivet.

Mandag inlosjerte de på det på det luksuriøse hostellet Steel House Copenhagen. Det ble så tid til sightseeing, shopping og nydelig middag på Italiano Fiolstræde

På tirsdag hadde de workshop med fokus på innovasjon, nasjonal økonomisk politikk og hvilken betydning internasjonal handel og internasjonale markeder har for våre to skandinaviske lands økonomi. Så ble det middag på Riz Raz og sosialt samvær.  

Velfortjent kos og sosialt samvær ble det også tid til. - Klikk for stort bildeVelfortjent kos og sosialt samvær ble det også tid til. Mikkel Mogan Tandberg

Onsdag var historiedag. Da gikk turen til Nasjonalmuseet, hvor det var fokus på historiske hendelser og hvorfor Danmark i dag er et betydningsfullt land i internasjonal handel. Etter lunsj, gikk turen videre til Design Museum Danmark. Her var det vekt på dansk designhistorie og fremtidens design. Dagen ble avsluttet på Copenhagen business school, hvor elevene fikk informasjon om mulig videreutdannelse etter endt videregående.

På torsdag gikk turen til eksklusive Hotell Villa Copenhagen, hvor elevene fikk en innføring i drift. Så tok de banen til den norske ambassaden, før de deltok i Åpent hus på DTU og fikk informasjon om ingeniørstudier der.    

På fredag sjekket elevene ut, før de dro til Deloitte og lærte om karbonmarkedet, karbonfangst og organisk vekst. Så tok de tog til Hovedbanegården og flyet hjem. 

Det ble en eksamensrelevant tur i forhold til alle fagene på Vg3 Business. Elevene oppførte seg også eksemplarisk. 

  

Til toppen