Velkommen til deg som skal begynne på Idrettsfag

Gratulerer med skoleplass på idrettsfag

Gratulerer med skoleplass og hjertelig velkommen til oss.

Som elev på idrettsfag vil du møte en spennende skolehverdag med både aktivitet og teori. Skolestart er 18. august kl. 08.10, og vi gleder oss til å møte deg. Før skolestart er det viktig at du leser informasjonen nedenfor. 

Klikk for stort bilde Frogn vgs    

Møte for foresatte

Første møte med skolen er tirsdag 17. august kl 1800. Her får du møte skolens ledelse og kontaktlærere i 1IDA. Hjertelig velkommen!

Hva innebærer det å gå på idrettsfag på Frogn? 

Som elev i en klasse på idrettsfag får du fagene møte både praktiske og teoretiske idrettsfag, samtidig som du oppnår generell studiekompetanse. Dette trenger du for å kunne studere på høyskole eller universitet etter videregående. Du må velge toppidrett eller breddeidrett som valgfritt programfag i VG1, men har mer valgfrihet i vg2 og vg3 dersom du ønsker det.

Du kan lese mer om tilbudet vårt på idrettsfag her.

En trygg skolestart

Møte med videregående skole er spennende og mye er nytt. Vi ønsker å møte deg på en måte som gjør deg trygg og samtidig nysgjerrig på hva du kan få til på videregående. De første dagene blir du godt kjent med klassen og kontaktlæreren din. I skolestarten får du informasjon om fagene dine, bruk av PC og programvare, støttepersoner ved skolen samt rettigheter og regler for videregående skole. Dette gir deg rammene du trenger for å trives og komme i gang med skolen og læring.

Valg av topp- eller breddeidrett

Som elev på idrettsfag du velge toppidrett eller breddeidrett som valgfritt programfag i VG1.
Klikk på her for mer informasjon om fagene.
Klikke her for å melde deg på toppidrett eller bredde.
Dette bør gjøres så snart som mulig.

Matematikk på idrettsfag

Du skal velge mellom praktisk (1P) og teoretisk (1T) matematikk når du begynner hos oss. Du har gjort et foreløpig valg før du søkte videregående skole. Du bør sikre at dette valget er riktig for deg. Det vil du få muligheten til gjennom matematikkundervisningen de første ukene etter skolestart.

Velkommen til Frogn!

Til toppen