Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Velkommen tilbake i august

Vi gleder oss til å møte deg i august. Alle elever starter onsdag 18. august. Voksenopplæringskandidater starter torsdag 19. august.  

Åpningstider i sommer

Åpent 1.-11. juli: kl. 09.00-15.00          Stengt 12.-28. juli

Dialogkonferanse med ungdom

Ungdom må snakkes med, ikke til, sa en av byens politikere i etterkant av bruduljen 17. mai. Glemmen vgs tok henne på ordet og inviterte ungdommer, politikere, politi, sentrumsleder og ungdomsarbeidere til en dialogkonferanse. Temaet var enkelt: "Hvordan er det å være ung i Fredrikstad". Det ble suksess og et fruktbart møte som skapte mange nye tanker og idéer.

Benjaminprisen blir hentet til Glemmen

Smittevern gjorde at tildelingen av Benjaminprisen måtte foregå på en alternativ måte. Se videoen om møtet med Kunnskapsministeren, tale fra Fylkesrådsleder og jury, samt hvordan turen artet seg. Klikk på bildet.  

Glemmen tildelt Benjaminprisen 2020

Kunnskapsminister Guri Melby deler ut Benjaminprisen 2020 til stolte elever fra Glemmen. På grunn av pandemien var det først nå dette lot seg gjøre. 

Glemmen får Benjaminprisen 2020

Glemmen videregående skole tildeles Benjaminprisen for 2020 for sitt arbeid mot rasisme og diskriminering. Skolen arbeider bredt og har en tydelig forankring i nærmiljøet og utmerker seg ved systematisk å involvere elevene.  

Til toppen