Aktuelt

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Dialogkonferanse med ungdom

Ungdom må snakkes med, ikke til, sa en av byens politikere i etterkant av bruduljen 17. mai. Glemmen vgs tok henne på ordet og inviterte ungdommer, politikere, politi, sentrumsleder og ungdomsarbeidere til en dialogkonferanse. Temaet var enkelt: "Hvordan er det å være ung i Fredrikstad". Det ble suksess og et fruktbart møte som skapte mange nye tanker og idéer.

Benjaminprisen blir hentet til Glemmen

Smittevern gjorde at tildelingen av Benjaminprisen måtte foregå på en alternativ måte. Se videoen om møtet med Kunnskapsministeren, tale fra Fylkesrådsleder og jury, samt hvordan turen artet seg. Klikk på bildet.  

Glemmen tildelt Benjaminprisen 2020

Kunnskapsminister Guri Melby deler ut Benjaminprisen 2020 til stolte elever fra Glemmen. På grunn av pandemien var det først nå dette lot seg gjøre. 

Glemmen får Benjaminprisen 2020

Glemmen videregående skole tildeles Benjaminprisen for 2020 for sitt arbeid mot rasisme og diskriminering. Skolen arbeider bredt og har en tydelig forankring i nærmiljøet og utmerker seg ved systematisk å involvere elevene.  

Til toppen