Ønsker du å bli lærling ved Glemmen videregående skole?

Barne- og ungdomsarbeiderfaget ved Glemmen videregående skole har en ledig læreplass fra sommer/høsten 2022 til våren 2024.

Arbeidsoppgaver

Som lærling ved Glemmen videregående skole vil du hovedsakelig være tilknyttet vg1 helse- og oppvekstfag og vg2 barne- og ungdomsarbeiderfaget. Du vil jobbe med mange ulike pedagogiske tilbud for både barn og ungdom i din læretid. Vi har også voksenopplæring ved vår avdeling. Det kan også være aktuelt å bidra med pedagogiske oppdrag her. I skolens ferier må du selv tenke over hvilke andre steder du kan være utplassert for å oppnå full arbeidstid som lærling. Dette kan f. eks være i barnehager, skoler/SFO, fritidsklubber, institusjoner el.

Kvalifikasjoner

Må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Fullført og bestått vg2 barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Politiattest må foreligge før tiltredelse, jf. Barnehageloven § 19 og Opplæringsloven § 10-9. Attesten skal ikke være eldre enn 3 mnd.

 

Personlige egenskaper

Vi ønsker en lærling som er strukturert og som kan jobbe selvstendig samtidig som du kan fungere godt i et team. Du må være tålmodig og initiativrik, ta ansvar for å sette i gang aktiviteter og bidra til ulike prosjekter på egenhånd. Dette kan være prosjekter som å selvstendig planlegge og lede ungdom i ulike aktiviteter sammen med barn og unge fra nærmiljøet, både på skolens område, men også utenfor Glemmens område.

Vi tilbyr

Variert og lærerikt arbeid i et positivt og inkluderende miljø.

Lønn

Læretiden består av opplæringstid og verdiskapingstid. Lønn til lærlingen fastsettelse som en prosentvis andel av minstelønn for fagarbeider. I denne tiden lønnes lærling ved Glemmen skole etter hovedtariffavtalen (HTA) kapittel 6. Den fastsetter i § 6.1.1 at lønn til lærlinger skal fastsettes som en prosentvis andel av minstelønn for fagarbeider. Pr. nå er minstelønn for fagarbeider kr. 363.700 pr. år.

Viken fylkeskommune har avlønning ut ifra hovedmodellen i HTA på:

· 30 % lønn 1. halvår

· 40 % lønn 2. halvår

· 50 % lønn 3. halvår

· 80 % lønn 4. halvår

I tillegg kan lærlingen søke stipend og lån fra lånekassen i læretiden.

Ønsker du informasjon om stillingen kan du kontakte fagansvarlig for lærlingen, Cecilie Skadalen på tlf. 97127149.

Send søknad og CV til Tina Navestad Haugland ved Glemmen videregående skole pr. e-post. Merk mailen «Søknad om læreplass i barne- og ungdomsarbeiderfaget ved helse- og oppvekstfag» innen søknadsfristen 20. mai 2022. Mailadresse: tinah@viken.no

Jobbmuligheter

Kommune i Viken er alltid på utkikk etter kvalifiserte søkere til sine stillinger.

Til toppen