Suksess for Camp ToppKokk

Det ble stor suksess da 17 tiendeklassinger fra hele distriktet fikk en smakebit på Glemmens nye utdanningstilbud. Søndag og mandag ble det arrangert Camp ToppKokk på Støtvig Hotell. Dette tilbudet er en skikkelig satsing på ungdom som virkelig vil fordype seg i kokkefaget, sier fagleder Petter Grødtvedt Kildebo.

 

Det var en gjeng veldig spente ungdommer som søndag møtte på Støtvig Hotell. Til tross for at campen ble annonsert en snau uke før påmeldingsfrist hadde 17 interesserte funnet veien til Støtvig. Etter en hyggelig bli kjent-kveld der opplegg og andre deltakere ble presentert braket det løs med reelle utfordringer på Støtvigs flotte kjøkken. 

Bransjen har et stort behov for gode kokker og vi som skole er inngangsporten for de som vil satse på bransjen, sier fagleder Petter Grødtvedt Kildebo. Søkningen til restaurant- og matfag har i noen år vært svakere enn det bransjen har ønsket. Med dette tilbudet håper og tror vi at flere unge talenter vil fatte interesse for å velge denne utdanningsveien. Ved at vi nå får på plass et Topplokk-tilbud for videregåendeelever i samarbeid med bransjen kan vi nå fange opp de som er skikkelig interessert og som kanskje har lært seg en del på egenhånd tidligere, sier han. 

 

Tilbudet er nå søkbart for elever i hele Viken med egen fagkode og dyktige fagfolk står klar til å ta med elevene på en spennende reise i kokkefaget. Ønsker du mer informasjon om tilbudet kan du kontakte Petter Grødvedt Kildebo på Glemmen videregående skole.

Til toppen