Aktuelt

Karakterer og klagebehandling våren 2021

Tidsfrister og annen informasjon knyttet til publisering og klage på karakterer finner du her.

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Eksamen våren 2021

Lurer du på hvordan vårens eleveksamen blir?

Beste elevråd i Viken nord

    Elevrådet ved Gol vgs. vant elevrådskonkurransen i Viken nord, et område som består av i alt 18 skoler. Juryen mener at dette er et elevråd som gjør en særdeles god innsats for elevdemokratiet og miljøet på skolen!  Vi gratulerer så mye!

Beste ungdomsbedrift i år også

  GuideTen UB til topps i Buskerud! Årets vinner av klassen "beste ungdomsbedrift" i Buskerud ble GuideTen fra Gol VGS. Gratulerer og lykke til i NM i slutten av april!

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Registrering av telefon og e-post for foresatte

Det er viktig at foresatte selv registrerer telefon og e-post i det skoleadministrative systemet Visma InSchool for å kunne motta nødvendig informasjon fra skolen, blant annet i forbindelse med beredskap.      

Påbudt med bruk av munnbind på skuleskyss!

Frå og med måndag 2. november er det påbudt med bruk av munnbind i samband med skuleskyss for elevar til og frå Gol vgs. Dette vart bestemt av kommuneoverlegen i Gol laurdag og har si årsak i den aukande smitta i Hallingdal, i tillegg til at ein del skulebussar er rimeleg fulle.

Anita Ulsaker er tilsatt som ny rektor

Hun tiltrer i stillingen 1. januar 2021. Vi ønsker Anita velkommen til Gol vgs. og gleder oss til et godt samarbeid.

Informasjon om Visma InSchool

Visma InSchool vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger. 

Til toppen