Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Ingen klasser i karantene fra mandag 20. september

Torsdag 16. september testet en av våre elever positivt på covid-19. To klasser havnet derfor i ventekarantene. Aktuelle elever ble informert og SMS sendt til deres foreldre. Elevene ble testet lørdag 18. september. Vi har ikke fått melding om at noen av disse testet positivt. Disse elevene er tilbake på skolen mandag, men skal testes på nytt på legekontoret på Gol kl. 14.45.

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Utfordringer med trådløst nett

Fra skolestart har det vært store utfordringer med trådløst nettverk på skolen. Det settes inn tiltak for å forbedre situasjonen. Dette vil dessverre ta noe tid, men det vil bli bedre utover høsten.

Privatisteksamen - påmelding innen 15. september

Husk at fristen for å melde seg opp til privatisteksamen er 15 september. I perioden 1.  - 15. september er portalen for privatistoppmelding åpen.   

Grønt nivå frå og med tysdag 31.august

Då har vi fått bekrefta frå kommuneoverlegen at skulen går tilbake på grønt nivå frå og med tysdag 31.august.    

Foreldremøte for VG1 torsdag 2. september

Gol vidaregåande skule ynskjer å få til eit godt samarbeid mellom skule og heim. Foreldre og føresette er svært viktige støttespelarar i arbeidet med å leggje til rette for trivsel, læring og utvikling hjå elevane. Vi inviterer difor til foreldremøte for Vg1.  

VIP -makkerskap

VIP-makkerskap for videregående skole, et tiltak for bedre læringsmiljø fra skoleprogrammet VIP.

Informasjon om Visma InSchool

Visma InSchool vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger. 

Velkommen til skulestart

Onsdag 18. august startar eit nytt skuleår. Her finn du nyttig informasjon du treng til skulestart.

Til toppen