Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Smittevern ved Gol vgs. før påske

Det er viktig at alle følger rutiner for smittevern og gjør det vi kan for å unngå smittespredning. 

Beste ungdomsbedrift i år også

  GuideTen UB til topps i Buskerud! Årets vinner av klassen "beste ungdomsbedrift" i Buskerud ble GuideTen fra Gol VGS. Gratulerer og lykke til i NM i slutten av april!

Undervisning på skolen tirsdag 16. mars

Undervisningen 16.mars går «som normalt» etter gjeldende regler ved gult nivå.

Informasjon om ungdataundersøkinga 2021

I 2021 blir ungdataundersøkinga gjennomført i Gol kommune blant elevar i den vidaregåande skulen. For at undersøkinga skal gje eit godt bilete av situasjonen i Gol kommune, er det viktig at så mange som mogleg deltek. Undersøkinga går føre seg på skulen i løpet av veke 10 til 12.

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Husk å søke om stipend og lån

For å få stipend og lån fra Lånekassen for vårsemesteret 2021 må du søke innen 15. mars.  Har du allerede søkt om stipend og lån for studieåret 2020-2021, trenger du ikke å gjøre det på nytt.

Gratis skolemat - undersøkelse

Som en del av strategi for helsefremmende skoler 2021-2023 er det vedtatt at gratis skolemåltid gjennomføres som et prøveprosjekt med 13 nye skoler i Viken i 2021. Etter søknad er Gol vgs. plukket ut til å være med i dette prosjektet. I den forbindelse ønsker vi at elevene svarer på en undersøkelse om gratis skolemåltid.

EKSAMEN VÅR -21

Regjeringen avlyser skriftlig eksamen, men gjennomfører muntlig eksamen for elevene i vg3.

Gult nivå fra og med onsdag 20. januar

Da har vi fått bekreftet fra kommuneoverlegen at skolen går tilbake på gult nivå fra og med onsdag 20. januar. Det betyr at alle elever møter på skolen fra og med onsdag . Vi er da tilbake på samme nivå som før 20. desember. Munnbindpåbudet på skolebussene opprettholdes.  Fra onsdag er det ikke lenger påbudt å bruke munnbind i korridor og fellesarealer, men de som ønsker det, kan selvfølgelig benytte dette. Smittevernregler på gult nivå står i artikkelen.  

Til toppen