Aktuelt

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. Det er en nasjonal undersøkelse som alle skoler deltar i. Her på skolen gjennomfører vi elevundersøkelsen i uke 48 og 49. 

Regjeringen gjeninnfører unntak fra fraværsreglene ut skoleåret

Da er vi tilbake til de samme fraværsrutinene som vi hadde fram til 11. oktober. Det betyr at elever med sykdomssymptomer kan levere egenmelding på sykefraværet og trenger ikke ha dokumentasjon fra lege.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Buskerud-skoler får nytt nettverk

Arbeidet med å skifte ut nettverk på Åssiden og Drammen videregående skoler er godt i gang. Videre utskifting er planlagt så raskt som mulig.  

Fortsatt utfordringer med dårlig skolenett

For å sikre bedre nettverk  på PC-er, kan elever ikke lenger koble sin mobil til Vikens nettverk eller gjestenett på skolen. Det varierer dessverre hvor godt tiltaket fungerer i ulike klasserom.   

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Bedre skolenett etter høstferien

For å sikre bedre nettverk for alle PC-er som er logget på nettet, vil elever ikke lenger kunne koble sin mobil til Vikens nettverk eller gjestenett på skolen. Endringen skjer fra 11. oktober. 

Foreldremøte for 2. klasse onsdag 29. 09

Vi ønsker et godt samarbeid mellom hjem og skole og inviterer til foreldremøte for 2. klasse onsdag 29. september kl. 18.

Ingen klasser i karantene fra mandag 20. september

Torsdag 16. september testet en av våre elever positivt på covid-19. To klasser havnet derfor i ventekarantene. Aktuelle elever ble informert og SMS sendt til deres foreldre. Elevene ble testet lørdag 18. september. Vi har ikke fått melding om at noen av disse testet positivt. Disse elevene er tilbake på skolen mandag, men skal testes på nytt på legekontoret på Gol kl. 14.45.

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Til toppen