Beste ungdomsbedrift i år også

Klikk for stort bildeBeste ungdomsbedrift 2021 

GuideTen UB til topps i Buskerud!

Årets vinner av klassen "beste ungdomsbedrift" i Buskerud ble GuideTen fra Gol VGS.

Gratulerer og lykke til i NM i slutten av april!

 

Onsdag 24. mars arrangerte Ungt Entreprenørskap fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter og Gol vgs. gjorde det godt. Aller best gjorde bedrifta GuideTen det. De ble en av to vinnere i den aller gjeveste kategorien, beste ungdomsbedrift i Buskerud, og skal dermed til NM i slutten av april. GuideTen består av elevene Mats Olsen, Tina Edvina Haugo, Otylia Maria Kajda og Bjarte Laa.

Konseptet er en hybelguide, som skal gi svar på det du lurer på når du flytter hjemmefra første gang. De har utviklet en guidetjeneste både i bokform og på nett, der ungdom i alle aldre får hjelp til å løse dagligdagse utfordringer. Med andre ord alt fra å vaske klær til å lage mat. Juryen begrunna prisen bl. a. med at bedrifta stilte relevante spørsmål i ei tid med mye informasjon. Produktet er godt tatt imot av både foreldre og ungdom.

GuideTen fikk også priser for beste forretningsidé, beste sosiale entreprenør og beste kundeopplevelse på nett. 

Spritwear UB, med sine armbånd med håndsprit, fra Gol vgs. fikk også pris for beste forretningside, så her ble det storeslem til Gol vgs. Vi gleder oss til å følge disse også videre i NM.

Det var god innsats av de øvrige ungdomsbedriftene fra Gol vgs. også, så lærer Thorgeir Røer har all grunn til å være fornøyd med årets ungdomsbedrifter på Gol vgs. 

Vi ønsker lykke til i NM!

Klikk for stort bilde 

Til toppen