Digital hjemmeundervisning fra onsdag 14. april

Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol - Klikk for stort bilde Shutterstock Med bakgrunn i en uoversiktlig smittesituasjon vil det være digital undervisning for alle elever ved Gol vidaregåande skule, fra onsdag 14 .april til og med fredag 16. april.

Det har ikke vært smitteutbrudd ved skolen, men det er påvist smitte med forgreininger til elever på skolen, og smittesporingsteamet i Gol kommune opplever at det er utfordrende å få oversikt over alle potensielle nærkontakter. Kommuneoverlegen i Gol setter alle elever ved skolen i karantene til smittesituasjonen er avklart. Det betyr at du som elev skal forholde deg til de generelle reglene for smittekarantene (https://www.helsenorge.no/koronavirus/karantene-og-isolasjon/#smittekarantene). Alle som regnes som nærkontakter til påvist smitte vil bli kontaktet av smittesporingsteamet og innkalt til testing. Dersom du opplever symptomer, må du kontakte lege eller legevakt for videre avklaring.

For tilrettelagt avdeling vil undervisningen gå som normalt på skolen og disse elevene er ikke satt i karantene.

Første time onsdag utgår og digital undervisning starter til 2.time.

Skolen er åpen til kl. 16.30 både onsdag og torsdag, slik at foreldre og andre som ikke er i karantene kan hente eventuelle bøker. 

Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol - Klikk for stort bilde Shutterstock  

Til toppen