Aktuelt

Vi ber foresatte registrere sin kontaktinformasjon i VIS

Viken fylkeskommune bruker SMS for å gi elever og foresatte rask informasjon i beredskapssituasjoner. Du som er foresatt må selv registrere ditt mobilnummer i Visma InSchool (VIS).  

Møt vår tyske språkassistent Lea

Dette skoleåret er vi så heldige å ha Lea Reinacher som språkassistent i tysktimene. Hun studerer for å bli lærer i Tyskland og er allerede en stor ressurs for både lærere og elever.  

Skal samarbeide med Nxtech om produktutvikling

Etter nyttår skal to elevgrupper fra Vg1 på sciencelinja utvikle et produkt med ansiktsgjenkjenning sammen med teknologibedriften Nxtech.    

Forsket på læring

Elevene i 1. klasse studiespesialisering har gjennomført et tverrfaglig forskningsprosjekt om læring, læringsmiljø, hukommelse og intelligens.  

SOL-aksjonen 2020

Tirsdag 27. oktober er det SOL-aksjon på Greåker videregående skole. Pengene går til Rivers.Global og deres arbeid for å bekjempe plast i havet.         

Elevmentorene organiserte verdensdagen for psykisk helse

I dag, fredag 9. oktober, ble verdensdagen for psykisk helse markert. Elevmentorene våre sto på fem ulike stands rundt omkring på skolen og oppfordret oss til å bli flinkere til å vise interesse og spørre mer.   

Ønsker du leksehjelp i matte og realfag?

Sliter du med matte og realfag, eller synes du det er så morsomt at du gjerne vil lære mer? Uansett kan ENT3R sitt leksehjelpstilbud være noe for deg.    

Mestringskurs for ungdom

Er du ofte litt mer enn vanlig trist eller urolig? Eller har du tidligere slitt med dette og er redd for at det skal komme tilbake? Da er kanskje vårt mestringskurs noe for deg.  

Ønsker du å ta morsmålet ditt som fremmedspråk?

Behersker du et annet språk enn de fremmedspråkene vi tilbyr i undervisningen, kan du velge å ta eksamen i det. Da blir språket godkjent som enten fellesfag eller programfag, eller begge deler.  

Samlet inn 110 000,- til Rivers.Global

Pengene skal gå til opprydding av plast i Vietnam, og er samlet inn gjennom SOL-aksjonen og SOL-konserten.   

Til toppen