Aktuelt

Hvordan kan vi vite at vi utsettes for en konspirasjonsteori?

Denne høsten har elever i rettslære og i politikk og menneskerettigheter besøkt Litteraturhuset i Fredrikstad og deltatt på seminar med Tenk. Tema var konspirasjonsteorier.  

En drømmeskole!

Som eneste skole i tidligere Østfold gjennomfører Greåker vgs. «Drømmeskolen».    

Vi ber foresatte registrere sin kontaktinformasjon i VIS

Viken fylkeskommune bruker SMS for å gi elever og foresatte rask informasjon i beredskapssituasjoner. Du som er foresatt må selv registrere ditt mobilnummer i Visma InSchool (VIS).  

Møt vår tyske språkassistent Lea

Dette skoleåret er vi så heldige å ha Lea Reinacher som språkassistent i tysktimene. Hun studerer for å bli lærer i Tyskland og er allerede en stor ressurs for både lærere og elever.  

Skal samarbeide med Nxtech om produktutvikling

Etter nyttår skal to elevgrupper fra Vg1 på sciencelinja utvikle et produkt med ansiktsgjenkjenning sammen med teknologibedriften Nxtech.    

Forsket på læring

Elevene i 1. klasse studiespesialisering har gjennomført et tverrfaglig forskningsprosjekt om læring, læringsmiljø, hukommelse og intelligens.  

SOL-aksjonen 2020

Tirsdag 27. oktober er det SOL-aksjon på Greåker videregående skole. Pengene går til Rivers.Global og deres arbeid for å bekjempe plast i havet.         

Elevmentorene organiserte verdensdagen for psykisk helse

I dag, fredag 9. oktober, ble verdensdagen for psykisk helse markert. Elevmentorene våre sto på fem ulike stands rundt omkring på skolen og oppfordret oss til å bli flinkere til å vise interesse og spørre mer.   

Samlet inn 110 000,- til Rivers.Global

Pengene skal gå til opprydding av plast i Vietnam, og er samlet inn gjennom SOL-aksjonen og SOL-konserten.   

Sigurd søkte og fikk 800 000,- til musikklinja

Torsdag 30. april ble en veldig annerledes skoledag for Sigurd Lie Søvold i 2. klasse på musikklinja. Midt i en digital skoletime ble han oppringt av DNB avdeling Sarpsborg.  

Til toppen