Aktuelt

Dirigering på timeplanen

Elevene i 3. klasse på musikklinja har faget Instruksjon og Ledelse, og i går fikk de besøk fra Dirigentløftet. De to flotte og inspirerende dirigentene Halldis Rønning og Trond Husebø kom sammen med 11 dyktige musikere.  

Fridays For Future

Fredag 6. mars arrangerte fremmedspråk Fridays For Future - et arrangement der elevene laget paroler, gikk i demonstrasjonstog og brølte for klima på fransk, tysk og spansk. De to beste bærekraftfilmene ble også kåret - se dem her!  

Halvor og Jørgen i NM-finale

Halvor og Jørgen, begge elever i 3. klasse på sciencelinja, kom gjennom siste nåløye og er blant Norges aller beste videregående elever innen henholdsvis IT og fysikk.  

Cathinka fikk stipend til prestisjearrangement

Etter å ha blitt valgt ut som stipendiat av Norsk Kjemisk Selskaps lokalforening i Østfold, deltok Cathinka Bjørk i 3STUE på Berzeliusdagene i Stockholm.  

7. plass i NM i klima

I to uker har elever og lærere loggført aktiviteter for å redusere sine klimautslipp. Totalt oppnådde vi en reduksjon på 32 tonn CO2.        

NM i klima - Vi er med!

Elever og ansatte på Greåker er med i norgesmesterskapet i klima. Konkurransen ble sparket i gang med aktiviteter i kantina 21. januar 2020.  

Greåkerelever med gode resultater i realfags-OL

Hvert år deltar en rekke elever i ulike olympiader innen realfagene. I år har rekordmange Greåkerelever vært med og resultatene er imponerende!  

Til toppen